Εικονογράφηση: Atelier/LifO
Living

Γιώργος Ανδρουλάκης: «Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς...»

Ο Γιώργος Ανδρουλάκης, δάσκαλος yoga και χορού στο Spiti Yoga, μας λέει ποια είναι εκείνα τα αντικείμενα ή καταναλωτικά προϊόντα χωρίς τα οποία δεν μπορεί να ζήσει.

1.

Magic cool camping lights

 

Η πιο τέλεια κινεζιά που έχω δει. Πίναμε μια ρακή στην Ψύρρα και ξαφνικά αρχίζει όλο το στενό να φωτίζεται με χρωματιστά φώτα. Γυρίζω και ήταν ένας μικροπωλητής που κρατούσε μερικούς φακούς. Φυσικά, αγόρασα δύο και μετά έψαχνα να βρω και για όλους τους φίλους. Έκτοτε, έχουμε βγάλει πολλά πάρτι, κάμπινγκ και βραδιές με άπειρο γέλιο μαζί με αυτά.


2.

Σακίδιο μεταφοράς γάτας space capsule

 

Η πιο τέλεια τσάντα μεταφοράς για γάτες. Είναι άνετη, ασφαλής, ωραία και πολύ αστεία. Όταν οδηγώ τη μηχανή μου με τον σκύλο μπροστά και τη γάτα στην πλάτη, είμαστε σαν τσίρκο.


3.

UE megaboom ηχεία

 

Είμαι άσχετος με τα τεχνολογικά, οπότε επέλεξα ένα ηχείο που βρήκα πως ήταν χαριτωμένο, μικρό και πολύ δυνατό. Μας έσωσε όταν έγινε μια ξαφνική διακοπή ρεύματος ένα βράδυ που κάναμε πάρτι στην ταράτσα του Spiti Yoga. Μετά έμαθα ότι είναι και αδιάβροχο και το καλοκαίρι το έχω αγκαλιά με το στρώμα θαλάσσης μεσοπέλαγα.


4.

Τα πάνινα All-Star Converse

 

Μπορεί και να είναι τα μόνα παπούτσια που φοράω. Νομίζω έχω 20-21 ζευγάρια σε διάφορα χρώματα. Χαμηλά, ψηλά, δερμάτινα ή σουέντ. Έχω μια άσπρη ξύλινη σκάλα δίπλα στην πόρτα και τα βάζω εκεί. Με ενημέρωσαν πέρσι ότι είναι πια «πασέ» και τα φοράμε εμείς οι «γριές», αλλά δεν με νοιάζει.


5.

Φορητή μηχανή εσπρέσο Wacaco Minipresso

 

Αν είσαι τόσο «καφεϊνομανής» όσο εγώ, θα νιώσεις μια ασφάλεια με αυτήν τη μηχανή στις αποσκευές σου, ειδικά αν οι προορισμοί που επιλέγεις φημίζονται για τους κακούς τους καφέδες.

 

Το άρθρο δημοσιεύθηκε στην έντυπη LifO.

 

Living
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια