Σκύλος ή γάτα; Πώς να επιλέξετε το κατοικίδιό σας
Advertorial

Σκύλος ή γάτα; Πώς να επιλέξετε το κατοικίδιό σας

Ένας πρωτότυπος διαγωνισμός από τα Pedigree® και Whiskas® με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων.

ADVERTORIAL

Λένε ότι όσοι προτιμούν τους σκύλους κάνουν εύκολα φίλους, ενώ εκείνοι που νιώθουν πιο κοντά στις γάτες επιθυμούν, όσο τίποτε άλλο, τη στοργή. Οι πρώτοι δυσκολεύονται να καταλάβουν πώς οι δεύτεροι αντέχουν να δίνουν εντολές που δεν γίνονται σεβαστές και οι δεύτεροι απορούν με τη συναισθηματική εξάρτηση των πρώτων. Μέχρι και πανεπιστημιακές έρευνες έχουν επιστρατευτεί για να απαντήσουν σ' αυτό το «προαιώνιο» δίλημμα, που είναι όμως σημαντικό για όσους ετοιμάζονται να υιοθετήσουν ένα κατοικίδιο.

 

 

Αν, για παράδειγμα, είστε κάπως αντισυμβατικοί και, γενικά, προτιμάτε να βγαίνετε τα βράδια, είστε πιο πολύ τύποι γάτας. Αν πάλι είστε πιο συντροφικοί και ιδιαίτερα ευσυνείδητοι, τότε μάλλον σας πηγαίνει περισσότερο ένας σκύλος. Αν, τέλος, νιώθετε ότι αγαπάτε εξίσου σκύλους και γάτες, να ξέρετε ότι, σύμφωνα με την έρευνα, το 68% των ιδιοκτητών γατών δήλωσε ότι δεν θα δεχόταν εύκολα ένα σκυλί, αλλά το 70% των ιδιοκτητών σκύλων δήλωσαν ότι θα έδιναν στέγη σε ένα γατάκι.

 

 

Επειδή λοιπόν το θέμα είναι λίγο μπερδεμένο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, οι αγαπημένες μάρκες Pedigree® και Whiskas®, που φροντίζουν με γνώση και αφοσίωση τη διατροφή των τετράποδών μας, διοργανώνουν έναν πρωτότυπο διαγωνισμό για να σας βοηθήσουν να αποφασίσετε αν είστε πιο πολύ σκύλοι ή γάτες και τι σας ταιριάζει περισσότερο.

 

Το σημαντικό είναι μάλιστα ότι, για κάθε συμμετοχή, χαρίζουν δωρεάν γεύματα αγάπης σε φιλοζωικά σωματεία σε όλη την Ελλάδα. Βέβαια, γνωρίζουν πολύ καλά ότι, ανεξάρτητα από τις απαντήσεις, όλα τα ζώα συντροφιάς είναι εξίσου αξιολάτρευτα, έτοιμα πάντα να αγαπήσουν χωρίς όρους τους ανθρώπους που ανταποδίδουν την αγάπη τους με ένα σπίτι, τροφή και ζεστασιά.

 

Μπείτε στο www.catordog.gr και γιορτάστε την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων με τα Pedigree® και Whiskas®.

 

Living
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια