Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (19-25/11/2020)
Living

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (19-25/11/2020)

Η ερωτική σας ζωή έχει σκαμπανεβάσματα.

ΚΡΙΟΣ

Με το τετράγωνο Αφροδίτης - Δία στις 19/11 δημιουργούνται προοπτικές για επαγγελματική πρόοδο, όμως πρέπει να προσέξετε πώς θα διαχειριστείτε τις πιέσεις λόγω φόρτου εργασίας οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο. Στις 20/11 το εξάγωνο Ήλιου - Κρόνου φέρνει την επιβράβευση των προσπαθειών σας και δεν αποκλείεται να σας αναθέσουν ένα σημαντικό εγχείρημα που θα σας δώσει την ευκαιρία να ανελιχθείτε. Στις 21/11 εισέρχεται η Αφροδίτη στον Σκορπιό και μέχρι τις 15/12 θα υπάρξουν κάποια θετικά νέα που θα αφορούν τα οικονομικά ή την ερωτική σας ζωή. Την ίδια μέρα εισέρχεται ο Ήλιος στον Τοξότη και μέχρι τις 21/12 θα έχετε την απαραίτητη ενέργεια για να ασχοληθείτε με την πνευματική σας ανάπτυξη, ενώ θα διευθετήσετε και κάποια διαδικαστικά σας θέματα. Η ενασχόληση με δημιουργικές δραστηριότητες θα συμβάλει στην ψυχική σας ανάταση.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Τα εργασιακά θα σας απασχολήσουν, καθώς στις 19/11 πραγματοποιείται το τετράγωνο Αφροδίτης - Δία, που δίνει ευκαιρίες σ' εσάς που αναζητάτε μια θέση εργασίας, αλλά ίσως δυσκολευτείτε να προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες επικοινωνίας, κάτι που θα σας δημιουργήσει άγχος. Όσοι εργάζεστε στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις με επιτυχία, ωστόσο η καθημερινότητα είναι εξαντλητική. Στις 20/11 το εξάγωνο Ήλιου - Κρόνου σας δίνει την ευκαιρία να προωθήσετε τα ταλέντα και τις υπηρεσίες σας. Ενημερωθείτε σχετικά με κάποιες νέες πλατφόρμες που είναι αποκλειστικά για επαγγελματίες και δώστε έμφαση στη βελτίωση των γνώσεών σας. Στις 21/11 εισέρχεται ο κυβερνήτης σας Αφροδίτη στον Σκορπιό και μέχρι τις 15/12 θα ευνοηθούν οι συνεργασίες και οι σχέσεις σας, προσωπικές ή επαγγελματικές.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αυτή την εποχή είστε επικεντρωμένοι στην επίλυση οικονομικών υποθέσεων και το άγχος δεν λείπει από την καθημερινότητά σας. Στις 19/11 η αντίθεση Αφροδίτης - Δία ενεργοποιεί τον άξονα επενδύσεις - κοινοί πόροι και μπορείτε να αυξήσετε το εισόδημά σας, αρκεί να είστε ενήμεροι για τις τάσεις της αγοράς. Η ανάγκη σας για ψυχαγωγία και απολαύσεις είναι έντονη, ωστόσο θα πρέπει να κάνετε υπομονή προκειμένου να διαφυλάξετε τη δική σας υγεία και των αγαπημένων σας προσώπων. Με την είσοδο της Αφροδίτης στο Σκορπιό στις 21/11 η καθημερινότητα αρχίζει να γίνεται πιο ευχάριστη, εσείς θα είστε πιο αισιόδοξοι και θα είναι ιδανική εποχή για να ασχοληθείτε με μια παράλληλη απασχόληση που θα αυξήσετε το εισόδημά σας. Η φυσική σας κατάσταση θα είναι σχετικά καλή, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τη διατροφή σας, τώρα που περνάτε περισσότερο χρόνο στο σπίτι.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με το τετράγωνο Αφροδίτης - Δία στις 19/11 μπορεί να προκύψει μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία, όμως σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα θα δοκιμαστούν, αν απορροφήσουν την προσοχή σας μόνο τα εργασιακά. Γενικά, αυτή την εποχή είστε προβληματισμένοι και ενδεχομένως να πιστεύετε πως δεν υπάρχουν ευκαιρίες για επαγγελματική αποκατάσταση, με αποτέλεσμα να σαμποτάρετε τον εαυτό σας. Με ευελιξία και βελτιώνοντας τις γνώσεις ή τις μεθόδους σας μπορείτε να πετύχετε πολλά, αρκεί να μην σας παίρνει από κάτω. Στις 21/11 εισέρχεται η Αφροδίτη στον Σκορπιό και μέχρι τις 15/12 θα είναι ένα δημιουργικό διάστημα ‒ η ερωτική σας ζωή θα βελτιωθεί και ορισμένοι από εσάς θα προβείτε στη δημιουργία οικογένειας. Την ίδια μέρα εισέρχεται ο Ήλιος στον Τοξότη και μέχρι τις 21/12 θα είστε γεμάτοι ενεργητικότητα και θα κυνηγήσετε τους στόχους σας με σθένος.

 

ΛΕΩΝ

Κάποια θετικά νέα θα αφορούν τα επαγγελματικά σας, καθώς στις 19/11 πραγματοποιείται το τετράγωνο Αφροδίτης - Δία, αλλά θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για αύξηση ευθυνών. Κάποια επικοινωνιακά προβλήματα θα δυσκολέψουν τη διευθέτηση των υποχρεώσεών σας, οπότε φροντίστε να εξοικειωθείτε εγκαίρως με τα νέα τεχνολογικά μέσα. Στις 20/11 το εξάγωνο Ήλιου - Κρόνου θα ευνοήσει τις επιχειρηματικές σας ενέργειες, ενώ παράλληλα θα ευνοηθεί και η αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας σας. Με την είσοδο της Αφροδίτης στο Σκορπιό στις 21/11 ξεκινά μια εποχή που θα ασχοληθείτε με τις ανάγκες του σπιτιού και θα αφιερώσετε αρκετό χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ο κυβερνήτης σας Ήλιος εισέρχεται την ίδια μέρα στον Τοξότη και καθώς φωτίζει τον τομέα των απολαύσεων και της δημιουργίας, θα εξασκήσετε τα ταλέντα σας και θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε μια τάση για υπερβολές με το ξόδεμα των χρημάτων σας, οπότε είναι πιθανό να βρεθείτε σε αδιέξοδο. Με το τετράγωνο Αφροδίτης - Δία στις 19/11 αρχίζουν να βελτιώνονται τα οικονομικά σας και μπορεί πολύ εύκολα να παρασυρθείτε σε σπατάλες μέσω Διαδικτύου. Ιδιαίτερη προσοχή ώστε να μην εξαπατηθείτε. Για εσάς που δεν εγκαταλείψατε τις προσπάθειές σας, η επιβράβευση έρχεται στις 20/11 με το εξάγωνο Ήλιου - Κρόνου, ενώ αρχίζουν να υποχωρούν κάποια εμπόδια τεχνικής φύσεως. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Σκορπιό στις 21/11 ξεκινά μια φάση κατά την οποία θα δώσετε περισσότερη έμφαση στην επικοινωνία με οικείους και θα ασχοληθείτε με τη βελτίωση των γνώσεών σας. Την ίδια μέρα εισέρχεται ο Ήλιος στον Τοξότη και μέχρι τις 21/12, που θα παραμείνει στον τομέα της οικογένειας, θα ενδυναμώσετε τις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

ΖΥΓΟΣ

Οι προσωπικές σας ανάγκες έρχονται σε αντίθεση με τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σας, με αποτέλεσμα να είναι πεσμένο το ηθικό σας. Στις 19/11 το τετράγωνο Αφροδίτης - Δία φέρνει αύξηση ευθυνών στον τομέα του σπιτιού και θα πιεστείτε πολύ αν δεν εξασφαλίσετε προσωπικό χρόνο. Αναζητήστε τρόπους χαλάρωσης ώστε να μπορείτε να αντεπεξέλθετε στις προκλήσεις με επιτυχία, και ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση. Επειδή περνάτε πολλές ώρες μπροστά σε μια οθόνη, είναι σημαντικό να κάνετε διαλείμματα και να κινείστε. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Σκορπιό στις 21/11 ξεκινά μια ευνοϊκή φάση για τα οικονομικά σας κι αν κρατήσετε άμυνες, θα βάλετε μια τάξη σε οφειλές και θα ικανοποιήσετε κάποια επιθυμία σας. Η ερωτική σας ζωή έχει σκαμπανεβάσματα. Αναζητήστε δραστηριότητες που θα σας φέρουν πιο κοντά, περνώντας ποιοτικό χρόνο μαζί.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μοναχικότητα που σας έχει πιάσει τείνει να γίνει συνήθεια και μπορεί σε ανύποπτο χρόνο να έχετε ξεσπάσματα. Το τετράγωνο Αφροδίτης - Δία στις 19/11 θα εντείνει την ανάγκη σας για επαφές διά ζώσης με αγαπημένα σας πρόσωπα και θα νιώσετε εγκλωβισμένοι, ωστόσο θα έχετε την ευχέρεια να επικοινωνήσετε με όσους σας έχουν λείψει μέσω τηλεφώνου ή Διαδικτύου. Στις 20/11 το εξάγωνο του Ήλιου στο ζώδιό σας με τον Κρόνο φέρνει θετικά νέα που θα αφορούν εμπορικές υποθέσεις και δίνει ευκαιρίες για πρόοδο σε θέματα σπουδών. Στις 21/11 εισέρχεται και η Αφροδίτη στο ζώδιο σας και η ψυχολογία σας αρχίζει να βελτιώνεται, οπότε θα ασχοληθείτε εντατικά με τη φυσική σας κατάσταση και την εμφάνισή σας. Την ίδια μέρα εισέρχεται ο Ήλιος στον Τοξότη και μέχρι τις 21/12 θα είναι ένα ευνοϊκό διάστημα για τα οικονομικά σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εντατική ενασχόληση με τα μελλοντικά σας σχέδια σάς φέρνει πιο κοντά στην κατάκτηση του στόχου σας και καθώς αναμένονται κάποιες αίσιες εξελίξεις στα οικονομικά σας με το τετράγωνο Αφροδίτης - Δία στις 19/11, θα έχετε την ευχέρεια να υλοποιήσετε ένα εγχείρημα. Στις 20/11 το εξάγωνο Ήλιου - Κρόνου δίνει έμφαση στην καριέρα σας. Προσέξτε τη διαχείριση του προϋπολογισμού σας. Ιδανική εποχή για να ασχοληθείτε με συλλογικές δράσεις, λαμβάνοντας πάντα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Η στήριξη ανθρώπων που έχουν ανάγκη θα σας κάνει να εκτιμήσετε περισσότερο όσα θεωρείτε δεδομένα και θα δείτε μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα τις καταστάσεις. Στις 21/11 εισέρχεται ο Ήλιος στο ζώδιό σας και ουσιαστικά ξεκινά ο μήνας των γενεθλίων σας. Μέχρι τις 21/12 θα ασχοληθείτε με τις επιθυμίες σας και θα βελτιώσετε την εμφάνισή σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η φήμη και η καριέρα σας θα αποτελέσουν το επίκεντρο της προσοχής σας και καθώς αναμένονται κάποια θετικά νέα στις 19/11 με το τετράγωνο Αφροδίτης - Δία, θα αρχίσει να αναπτερώνεται το ηθικό σας. Ιδανική εποχή για να βελτιώσετε την εμφάνισή σας και το επαγγελματικό σας προφίλ. Όσοι αναζητάτε μια θέση εργασίας, αξιοποιήστε τις δυνατότητες της ψηφιακής τεχνολογίας και ενημερωθείτε σχετικά με νέους τομείς που αναπτύσσονται συνεχώς. Στις 21/11 εισέρχεται η Αφροδίτη στον Σκορπιό και η επικοινωνιακή σας διάθεση θα είναι αυξημένη, ωστόσο θα σας λείψει η διά ζώσης επικοινωνία. Την ίδια μέρα εισέρχεται ο Ήλιος στον Τοξότη και μέχρι τις 21/12, που θα παραμείνει στον τομέα της ιδιωτικής σας ζωής, θα έχετε έντονες τάσεις μοναχικότητας, κάτι που δεν είναι απαραίτητα κακό, εφόσον δεν σας πάρει από κάτω. Δουλέψτε με τον εαυτό σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέματα σπουδών και ό,τι αφορά τη σταδιοδρομία σας έρχονται στο προσκήνιο με το τετράγωνο Αφροδίτης - Δία στις 19/11 και πάνω στον ενθουσιασμό σας μπορεί να υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητές σας και να πάρετε εσφαλμένες αποφάσεις. Στις 20/11 το εξάγωνο Ήλιου - Κρόνου δίνει ευκαιρίες για επαγγελματική αποκατάσταση και είναι ιδανική στιγμή για να προωθήσετε τις δεξιότητές σας. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Σκορπιό στις 21/11 θα ευνοηθούν η φήμη και η καριέρα σας. Την ίδια μέρα εισέρχεται ο Ήλιος στον Τοξότη, οπότε η δημιουργική σας διάθεση θα είναι αυξημένη και θα μοιραστείτε τις ιδέες σας με άτομα με τα οποία θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Η κοινωνική σας ζωή εκ των πραγμάτων δεν ευνοείται, ωστόσο οι επαφές με φίλους μέσω Διαδικτύου θα αναπληρώσουν κάποια κενά.

 

ΙΧΘΥΣ

Διανύετε μια φάση αναζήτησης νέων ιδεών και κατά καιρούς σας πιάνει ο ενθουσιασμός, όμως, όταν έρχεται η στιγμή της υλοποίησης, υπερισχύουν οι ανασφάλειες και παραιτήστε. Στις 19/11 πραγματοποιείται το τετράγωνο Δία - Αφροδίτης που δίνει ευκαιρίες σε όσους προωθήσουν έξυπνα τα ταλέντα και τις υπηρεσίες τους, ενώ αυξάνει και τα έσοδά σας. Αγορές για το σπίτι και την οικογένεια πρέπει να γίνουν με σύνεση. Στις 21/11 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιό και αρχίζετε να παίρνετε τα πάνω σας όσοι είχατε απογοητευτεί με τις σπουδές σας και θα πετύχετε πολλά αν προσηλωθείτε στον στόχο σας. Την ίδια μέρα εισέρχεται ο Ήλιος στον Τοξότη και μέχρι τις 21/12 θα μπορέσετε να αναπτύξετε το δίκτυο των συνεργατών σας και να αυξήσετε τη φήμη σας. Ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα υγείας των ηλικιωμένων και των παιδιών.

Living
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια