«Ό,τι μπορείς να φανταστείς, μπορεί να γίνει πραγματικότητα»: Ένα μήνυμα που μας δίνει την αισιοδοξία που χρειαζόμαστε
Advertorial

«Ό,τι μπορείς να φανταστείς, μπορεί να γίνει πραγματικότητα»: Ένα μήνυμα που μας δίνει την αισιοδοξία που χρειαζόμαστε

Η νέα τηλεοπτική καμπάνια της WATT+VOLT φέρνει μία νότα αισιοδοξίας σε μία δύσκολη περίοδο.

ADVERTORIAL

Ζούμε σε μία πρωτόγνωρη εποχή, με αρκετές δυσκολίες που χρειάζεται να αντιμετωπίσουμε. Όμως, αυτή την περίοδο και περισσότερο από ποτέ, χρειαζόμαστε μικρές νότες αισιοδοξίας στην καθημερινότητά μας που θα μας κάνουν να δούμε τα πράγματα με λίγο πιο θετική ματιά και να ονειρευτούμε και πάλι το μέλλον.

 

Η δύναμη της φαντασίας, είναι πολύ μεγαλύτερη απ' όσο νομίζουμε. Μπορεί συχνά να υπερβαίνει τη λογική, ωστόσο, αποτελεί την κινητήριο δύναμη για να δούμε τα πράγματα «από ψηλά» και να πραγματοποιήσουμε τις αλλαγές που θέλουμε, για να προχωρήσουμε μπροστά. Σε μία δύσκολη περίοδο σαν κι αυτή, έρχεται μία νέα καμπάνια από τη WATT+VOLT, για να μας υπενθυμίσει πως με λίγη φαντασία, μπορούμε να κάνουμε πολλά.

 

 

Το πιο σημαντικό μήνυμα της καμπάνιας αυτής είναι πως αν ένας άνθρωπος πιστέψει έστω και για λίγο στη φαντασία του, μπορεί να τα καταφέρει. Κι έτσι μπορούν να τα καταφέρουν κι άλλοι. Με λίγη φαντασία και αισιοδοξία, ο καθένας μας μπορεί να «πετάξει» και να δημιουργήσει έναν κόσμο που όλοι «πετούν».

 

Η WATT+VOLT, έρχεται για να μας υπενθυμίσει πως «Ό,τι μπορείς να φανταστείς, μπορεί να γίνει πραγματικότητα», σε μία τηλεοπτική καμπάνια εμπνευσμένη από τις αξίες της εταιρείας ενέργειας που λειτουργεί και αναπτύσσεται με γνώμονα την καινοτομία. Τόσο στα προγράμματα, στην εξυπηρέτηση αλλά και στις υπηρεσίες που δημιουργεί η εταιρεία, ο γνώμονας «φαντασία» βρίσκεται στον πυρήνα της φιλοσοφίας της και γι' αυτό συνεχίζει να πρωτοπορεί σε πολλούς διαφορετικούς τομείς, εδώ και χρόνια.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τη WATT+VOLT μπορείτε να βρείτε εδώ.

Living
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια