Όλη η ηγετική ομάδα της Χ.Α. δικάζεται για βαρύτατα κακουργήματα. Και έρχεται ο πρ. υπουργός Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ να πει πως, ουσιαστικά, αν εκδημοκρατιστούν, όλα συγχωρούνται και πρέπει να τους στηρίξουμε; (Φωτ.: Fotis Plegas G. / SOOC)
Mικροπράγματα

Ο Ν. Παρασκευόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ θέλει σύγκλιση με μια «σοβαρή Χρυσή Αυγή» και στήριξή της

Μια αντίδραση στη σοκαριστική πρόταση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που σήμερα έκλεισε ταυτόχρονα το μάτι και στους φασίστες και στους αντιφασίστες

Κάποτε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Μπάμπης Παπαδημητρίου είχε μιλήσει για μια πιθανή σύγκλιση της ΝΔ με μια «σοβαρή Χρυσή Αυγή». Τον έκραξαν, δικαίως, με τεράστια ένταση οι Συριζαίοι κι ακόμα του το κρατάνε. (Τον έκραξαν βέβαια και οι πέτρες, ακόμα και η ΝΔ της οποίας ο βουλευτής Βύρων Πολύδωρας -ο ίδιος που ήθελε για Πρόεδρο του ΕΣΡ ο ΣΥΡΙΖΑ- είχε προτείνει κάτι παρόμοιο και ευτυχώς αποτελεί παρελθόν για την πολιτική σκηνή.)

 

Τώρα όμως είναι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αυτός που μιλά για τη στήριξη μιας «σοβαρής Χρυσής Αυγής» γλείφοντας έτσι τους ψηφοφόρους της, και μάλιστα το κάνει στην ίδια συνέντευξη με την οποία γλείφει τους αντιεξουσιαστές και ζητά να μην είναι αδίκημα το κάψιμο της σημαίας. 

  

Ο Νίκος Παρασκευόπουλος, παρά τις θετικές παρεμβάσεις που όντως έχει κάνει, έμεινε μείνει μέχρι τώρα στην ιστορία ως ο δημιουργός του "Νόμου Παρασκευόπουλου" χάρη στον οποίον βγήκαν απ' τις φυλακές κρατούμενοι (μεταξύ των οποίων μπουμπούκια όπως ο Παπαγεωργόπουλος, κάτι βαρόνοι της κόκας κλπ κλπ). Τώρα όμως ίσως να μείνει γνωστός για κάτι άλλο:  

  

[Ο Ν. Παρασκευόπουλος] δηλώνει πως αν η Χρυσή Αυγή κάνει βήματα για εκδημοκρατισμό πρέπει να στηριχθεί από το πολιτικό σύστημα, προτιμώντας τη σύγκλιση από τη διαρκή ρήξη.

«Η εικόνα της συνύπαρξης στο Καστελόριζο και στη Ρω σε πολλούς μας δεν άρεσε. Από την άλλη όμως πρέπει να αποφασίσουμε τι προτιμούμε: μια προσπάθεια ένταξης της Χρυσής Αυγής στο κλίμα της δημοκρατίας ή τη διαρκή ρήξη. Κατά τη γνώμη μου, πρέπει να προηγηθεί η ουσία μιας σύγκλισης», επισημαίνει ο κ. Παρασκευόπουλος και συνεχίζει: «Η Χρυσή Αυγή πρέπει να δεχθεί έμπρακτα την υπαγωγή της στους θεσμούς της Δημοκρατίας. Και αυτή την στάση, αν και όταν εκδηλωθεί, πρέπει να τη στηρίξουν τα δημοκρατικά κόμματα».

 

Το πρόσφατο ξέπλυμα της Χρυσής Αυγής ξεκίνησε απ' τον Πάνο Καμμένο, μετά ανέλαβαν αρκετοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο Καστελόριζο, και τώρα έρχεται και κοτζάμ πρώην υπουργός Δικαιοσύνης. (Φωτ.: Nikos Libertas / SOOC)

 

Σ' έναν τέλειο κόσμο, θα καταλάβαινα τη λογική του. Καλύτερα να πείσουμε με λόγια τους φασίστες να μην είναι φασίστες και να γίνουν καλά παιδιά, απ' το να συνεχίσουμε να τσακωνόμαστε μαζί τους. Τι ιδιοφυής ιδέα - πώς δεν την είχε σκεφτεί κανείς νωρίτερα! Προφανώς και θα ήταν ωραίο να καταλάβαιναν ο Μιχαλολιάκος κι ο Κασιδιάρης τα λάθη τους και να εκδημοκρατίζονταν όμως πόσο αποτελεσματικά θα συμβεί αυτό επειδή ένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (και μάλιστα σε συνέντευξή του στη Βραδυνή;!) προσπαθεί να βοηθήσει την Χ.Α. να ξεπλυθεί; 

 

Προς το παρόν όλη η ηγετική ομάδα της Χ.Α. δικάζεται για βαρύτατα κακουργήματα. Και έρχεται ο πρ. υπουργός Δικαιοσύνης και μάλιστα του ΣΥΡΙΖΑ να πει πως, ουσιαστικά, αν εκδημοκρατιστούν όλα συγχωρούνται και πρέπει να τους στηρίξουμε; Αύριο μπορεί όλοι αυτοί να είναι στη φυλακή με ισόβια, κι ο κ. Παρασκευόπουλος καίγεται εδώ και τώρα για μια προσπάθεια ένταξης της Χ.Α. και για μια ουσία σύγκλισης μαζί της;

 

Αντί να βρει τρόπους να πείσει τον κόσμο να μην ψηφίζει την Χ.Α., ο ΣΥΡΙΖΑ μοιάζει να ψάχνει δικαιολογίες για να συμπορευθεί μαζί της

 

Μιλάμε για υπόδικους που αποδεδειγμένα έχουν πει ψέμματα, κι έχουν υιοθετήσει διάφορες τακτικές για να ξεγελάσουν τους ψηφοφόρους (όχι ότι σ' αυτό διαφέρουν τρομερά απ' το κόμμα του κ. Παρασκευόπουλου, ή από άλλα). Είναι δυνατόν να είναι τόσο αφελής ο βουλευτής που να μας λέει ότι «αν η Χ.Α. κάνει προσπάθεια πρέπει να τη στηρίξουμε;» 

 

Πιστεύει δηλαδή ότι η προσπάθεια θα είναι ειλικρινής κι όχι πολιτικός τακτικισμός; Και του αρκεί να «δείξει» η Χ.Α. ότι «εκδημοκρατίστηκε» και τότε όλα καλά; Τότε θα ξεχάσουμε το νεοναζιστικό της προφίλ, τα μαχαιρώματα, τον Φύσσα, τη ρητορική μίσους και θα την στηρίξουμε;

 

Αντί να βρει τρόπους να πείσει τον κόσμο να μην ψηφίζει την Χ.Α., ο ΣΥΡΙΖΑ μοιάζει να ψάχνει δικαιολογίες για να συμπορευθεί μαζί της. (Φωτ.: Alexandros Michailidis / SOOC)

 

Μήπως να τα ξεχνούσαμε κι από τώρα αν οι Χρυσαυγίτες υποσχεθούν ότι θα είναι καλά παιδιά; Άλλωστε, σύμφωνα με τη λογική του βουλευτή, καλύτερα δεν είναι να τρέχουμε χορεύοντας και τραγουδώντας στα λιβάδια απ' το να χαλάμε τις καρδιές ευρισκόμενοι σε ρήξη μαζί τους; 

 

Το πρόσφατο ξέπλυμα της Χρυσής Αυγής ξεκίνησε απ' τον Πάνο Καμμένο, μετά ανέλαβαν αρκετοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο Καστελόριζο, και τώρα έρχεται και κοτζάμ πρώην υπουργός Δικαιοσύνης.

 

Κατά τα άλλα τους έφταιγε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η σύντομη και απλή ιστορία της υπέροχης Ειρήνης που ζει μόνη στην Κίναρο

Mικροπράγματα Η σύντομη και απλή ιστορία της υπέροχης Ειρήνης που ζει μόνη στην Κίναρο

2.1.2020
11 τρίβια απ' το πρώτο (πρώτο!) τεύχος της LifO

Mικροπράγματα 11 τρίβια απ' το πρώτο (πρώτο!) τεύχος της LifO

23.11.2019
Πώς κατάφερε η RuPaul να γίνει μία απ' τις πιο επιδραστικές σούπερ-σταρ της δεκαετίας του '10

Mικροπράγματα Πώς κατάφερε η RuPaul να γίνει μία απ' τις πιο επιδραστικές σούπερ-σταρ της δεκαετίας του '10

17.11.2019
Τα 13 πιο συνηθισμένα προβλήματα μεταξύ φίλων

Mικροπράγματα Τα 13 πιο συνηθισμένα προβλήματα μεταξύ φίλων

28.10.2019
6 ξεχωριστοί Δημήτρηδες της Ελλάδας

Mικροπράγματα 6 ξεχωριστοί Δημήτρηδες της Ελλάδας

26.10.2019
Το τέλος του θρυλικού φωτογραφικού Studio Νικολέρη της Θεσσαλονίκης. Αυτή ήταν η ιστορία του.

Mικροπράγματα Το τέλος του θρυλικού φωτογραφικού Studio Νικολέρη της Θεσσαλονίκης. Αυτή ήταν η ιστορία του.

14.10.2019
Παγκόσμια Ημέρα Σκύλου: 20 λόγοι που αγαπάμε τους σκύλους

Mικροπράγματα Παγκόσμια Ημέρα Σκύλου: 20 λόγοι που αγαπάμε τους σκύλους

27.8.2019
ΚΟΥΙΖ: Το είπε η Βίβλος ή το Κοράνι;

Mικροπράγματα ΚΟΥΙΖ: Το είπε η Βίβλος ή το Κοράνι;

20.8.2019
«Ξινός, ευαίσθητος, αμυντικός, κλειστός, περίεργος» | O Αντίνοος Αλμπάνης απαντά στο Ερωτηματολόγιο του Προυστ

Mικροπράγματα «Ξινός, ευαίσθητος, αμυντικός, κλειστός, περίεργος» | O Αντίνοος Αλμπάνης απαντά στο Ερωτηματολόγιο του Προυστ

12.7.2019
20 απ' τις πιο παράξενες, ρετροφουτουριστικές στάσεις λεωφορείων της Σοβιετικής Ένωσης

Mικροπράγματα 20 απ' τις πιο παράξενες, ρετροφουτουριστικές στάσεις λεωφορείων της Σοβιετικής Ένωσης

10.7.2019
27 Σχόλια
12
D O P 11.12.2016 | 20:00
Τι εννοείς ''θέλει σύγκλιση'';
Συνεταιράκια του ΣΥΡΙΖΑ είναι, όποιος δεν το βλέπει να πάει σε οφθαλμίατρο. Χέρι-χέρι στην ψηφοφορία για ΠτΔ, στο δημοψήφισμα, παραλίγο στον εκλογικό νόμο. Που είναι όλοι αυτοί που μιλούσαν για Μπαλτάκους;
Vernedead 11.12.2016 | 20:30
Αναρχοχίπης Συριζαυγίτης.

Π@@@@να όλα
Ashton Heston III 11.12.2016 | 22:19
Καλοσυνάτες νοικοκυρές, τίμιοι δεξιοί πατριώτες, αριστεροί δοσίλογοι, σύντροφοι βιομήχανοι, χεβιμεταλλάδες, καρεκλάδες, φρικιά, ράπερς...
avatar
AtheovobusBombastus_von_Googleheim 11.12.2016 | 22:19
Νομίζω ο σωστός χαρακτηρισμός είναι "αναρχονεοφιλελές προοδεθνικοφρων συριζαυγίτης"...
skeletor 12.12.2016 | 00:24
Ο Βερντεντές τα είπε όλα με 2 λέξεις.
Lucretius 11.12.2016 | 20:37
Ας μελετήσει την περίπτωση του Τσαμπερλεν αν θέλει να δει που καταλήγουν αυτοί που προσπαθούν να συνδιαλλαγουν με τους ναζί.

Το δε ξέπλυμα που επιχειρείται από τον συριζα και τον καμμένο είναι απίστευτο.
geo_1990 11.12.2016 | 20:39
Στην ελλάδα ζούμε απίστευτα πράγματα. Άνθρωποι που σε άλλες χώρες δεν αντιπροσωπεύουν ούτε το 1% του πληθυσμού εδώ τους έχουμε για υπουργούς και διαμορφωτές της κοινής γνώμης.Ο κύριος αυτός ήδη έχει βγάλει απο την φυλακή χιλιάδες φυλακισμένους εις το όνομα των κοινωνικών συγκλίσεων, αδιαφορώντας για το κράτος δικαίου αφού όλοι είχαν φυλακιστεί απο απόφαση δικαστικών λειτουργών. Βέβαια ο ελληνικός λαός επιβράβευσε τέτοιες συμπεριφορές μιας και ήταν γνωστές οι θέσεις του κόμματος επομένως δεν δικαιούται να διαμαρτύρεται τώρα και να ζητάει και τα ρέστα.
skeletor 11.12.2016 | 21:52
Οι νόμοι αυτοί έγιναν για να εξυπηρετηθούν συγκεκριμένα άτομα. Αλλά επειδή έχουμε κράτος δικαίου και δεν μπορεί το Κόμμα να πει "βγάζω τον σύντροφο τάδε από τη φυλακή", έκαναν έναν νόμο που εκμεταλλεύτηκαν κλέφτες, λωποδύτες, βιαστές, επίορκοι δημόσιοι λειτουργοί, μέχρι και μεγαλοναρκέμποροι.

Αυτοί είναι. Καμαρώστε τους όσοι τους ψηφίσατε.
skeletor 11.12.2016 | 20:43
Είναι ξεκάθαρο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει σύγκλιση με τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Δεν είναι τώρα που επιχειρείται αυτή η συνεργασία. Προσπάθειες να συνεργαστούν τα φασισταριά σε όλα τα επίπεδα έχουν γίνει και στο παρελθόν. Από τη Δούρου, από συναντήσεις του Βούτση, από κοινές πορείες στο Σύνταγμα, από συμμετοχή στο κάψιμο της Αθήνας, από χίλια δύο.

Δεν άρχισε η προσέγγιση στο Καστελόριζο.

Και είναι λογικό. ΣΥΡΙΖΑ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ταυτίζονται στα βασικά: Είναι αντιευρωπαϊστές, χρηματοδοτούνται από τις ίδιες πηγές, είναι ενάντια σε κάθε τι προοδευτικό, είναι και οι δύο εκπρόσωποι της ψευτομαγκιάς, της αμορφωσιάς, του τραμπουκισμού και της λαμογιάς.

Η μάχη είναι πλέον είναι φανερή και νομίζω ξεκάθαρη σε όλους. Είναι η μάχη ανάμεσα στα προοδευτικά, φιλοευρωπαϊκά κόμματα και ανάμεσα στα φασισταριά. Όποιος ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στις επόμενες εκλογές δεν έχει καμία δικαιολογία.

==========
avatar
tktk 12.12.2016 | 05:27
Τείνω να συμφωνήσω αλλά με εξαιρέσεις. Ως ομοφυλόφιλος πολίτης, είμαι ασήμαντος για τα "φιλοευρωπαικά προοδευτικά" κόμματα. Μάλλον βαλκανικού τύπου.
Είναι η μεγάλη εξαίρεση του Σύριζα, κι αν παρακολουθείς λίγο και στο εξωτερικό τι γίνεται μ αυτό το θέμα και πόσον πολύ κόσμο αφορά...
Δεν ξεπλένει φυσικά όλα τα υπόλοιπα αλλά...να μαστε δίκαιοι.
avatar
Hippojo 12.12.2016 | 21:12
Σε κάποιο βαθμό έχεις δίκιο απλά να θυμίσω ότι Ποτάμι, Δημοκρατική Συμπαράταξη και Ένωση Κεντρώων ψήφισαν ναι στο σύμφωνο, όπως και ο νυν πρόεδρος της ΝΔ.
avatar
man from another place 11.12.2016 | 20:52
Ξεφτιλα,πικρια και βαθυτατη πλεον απογοητευση.
Η κατρακυλα δεν λεει να σταματησει..
avatar
insert_coin 11.12.2016 | 22:34
Τα Συριζόνια αγρίευαν με τη "θεωρία των δύο άκρων" ενώ γλείφανε κάθε αναρχοφασιστάκι που έσπαγε τζαμαρίες. Τώρα γλείφουνε και regular φασίστες, οπότε ίσως να μιλάμε πλέον για τη θεωρία του ενός άκρου.

Ας έρθει και κανένα τρόλ του ΣΥΡΙΖΑ να μας πεί τη μπούρδα του να γελάσουμε λίγο...
skeletor 12.12.2016 | 00:05
Η μπούρδα από τα ΣΥΡΙΖΟτρολάκια έχει ειπωθεί:

"Ο Σόιμπλε είναι πιο Ναζί από τον Κασιδιάρη".

Καλά, δεν τους διαβάζεις στη LiFO;
Network 11.12.2016 | 22:37
Αίσχος !!! Η εικόνα ειναι διακριτή ακόμα και σε ηλίθιο ,αφιερωμένο σε οσους ειχαν αμφιβολίες
avatar
Ανώνυμος/η 12.12.2016 | 10:44
Ακόμα και να μην είχαν κάνει ότι έχουν κάνει, ας υποθέσουμε ενα εναλλακτικό παρελθον χωρίς τα ποινικά τους αδικήματα. Τί; θα πρέπει να βοηθήσουμε εθνολαικιστες να εκδημοκρατιστουν; από ΄πότε το Κοινοβουλιο έγινε εκπαιδευτικό ίδρυμα και οι αντιπρόσωποί μας εκπαιδευτικοι; Εγω δεν ψηφίσα κανεναν να εκπαιδευσει κανέναν, να ασκησουν πολιτική ψηφισα και στα πλαισια της ψήφου μου ειναι η μη ανοχη και συνδιαλλαγες με φασισταρια συμφωνα με τους κανόνες του Συνταγματος. Οι αντιπρόσωποι μου δεν θα σπαταλήσουν χρονο με αγαπουλες σε φασίστες εαν θέλουν να συνεχίσουν να είναι αντιπροσωποι μου ( η δύναμη του πολιτη είναι υπαρκτή, με ψήφους γίνονται όλα αυτα).

Το να συμμετέχουμε στον εκδημοκρατισμό τους εχει δύο προβληματα:

1.Αναλαμβάνουμε ευθυνη για το πολιτικό τους ήθος (εμεις αποτυχαμε να τους κάνουμε καλυτερους ανθρώπους, δεν φταίνε αυτοι είμασταν κακοι δασκαλοι κτλ)

2.Απο ποτε ενηλικοι άνθρωποι με πλήρη πολιτικά δικαιώματα (βρίσκονται στη βουλη με ψήφο άλλων ανθρώπων με πολιτικά δικαιωματα) πρέπει να αντιμετωπίζονται ως παιδια που χρίζουν προγράμματα ειδικής ενταξιακης αγωγης εκπαιδευτικου περιεχομένου;

Το αν αναθεωρήσουν ή όχι είναι δικό τους θέμα, δικό μας είναι πως αντιμετωπίζομε τις θέσεις τους, προφανώς η αριστερα δεν τις πολυβλέπει και τόσο προβληματικες...ενα δυο σεμινάρια και ολα καλα.

Η συμπαρξη της κεντροαριστερας με την δεξια ήταν κατακριτέο για τους αριστερους αλλά η συμπραξη της αριστερας (συμπεριλαμβανωμενου των συνιστώσων) με λαικιστικες δεξιες (ανελ) και βλεφαρίσματα με ξεκάθαρες ακροδεξιες είναι "εκπαιδευτικου" περιεχομένου...παλι καλά που ήρθαν να αναστηλώσουν την ξεπεσμένη δημοκρατία του δικοματισμου. Αλλα δεν ανησυχώ οι αριστεροί παντα χαβαν ότι λέγαν οι ηγετες τους, δεν μας έχουν απογοητευσει μεχρι τώρα και ουτε προκυτε και ο "αριστερος ρομαντισμος" δεν είναι άλοθι.
avatar
ΕΛΠΟ 12.12.2016 | 17:27
Συμφωνούμε απόλυτα !

Επιτέλους, ΧΑ και εκδημοκρατισμός είναι έννοιες ασύμβατες !

Αδικαιολόγητα ανιστόρητοι (ειδικά ο Παρασκευόπουλος ως καθηγητής) ή ύποπτα αιθεροβάμονες και τάχα υπερ-δημοκράτες όσοι υποστηρίζουν το αντίθετο !

Πάντως, το δούλεμα πάει σύννεφο. Βγήκε "γραμμή" και λένε τώρα όλοι εν χορώ "ήταν προσωπικές απόψεις, αλλά η κεντρική επιλογή ΣΥΡΙΖΑ διαφέρει κλπ, κλπ".

Ουαί της υποκρισίας ...
ανώριμος23 12.12.2016 | 12:25
Συγνωμη αλλα ειπε οτι πρεπει εκδημοκρατιστει πρώτα, εκτος αν δεν καταλαβα καλα. Αν δεχθούμε οτι ενα ποσοστό του ελληνικου ποσοστού εχει εθνικιστική ιδεολογία, δε θα ηταν καλυτερο αν τουλαχιστον εκδημοκρατιζοταν το Κομμα που τους εκφραζει. Αντι να λεμε απλα, καταδικάζω τη ΧΑ. Τι πρακτικη αξια εχει το να καταδικάζεις κάτι, ενώ υπάρχει, λειτουργεί μεγαλώνει; Δεν εχει πολυ μεγαλυτερη πρακτικη αξια και ουσιαστική να πεις, εχω αυτο το κομμα μέσα στην ελληνικη βουλη, που εκφραζει συγκεκριμενους ψηφοφόρους. Ας το βοηθησω να εκδημοκρατιστει κ να γινει ενα υγιες κομμα, ακομα και αν δε συμφωνω μαζι του. Για το καλο της χώρας, μονο ετσι μπορεις να αντιμετωπισεις την απειλη
skeletor 12.12.2016 | 15:05
Τέτοια άρθρα είναι το απόλυτο ξεβράκωμα των ΣΥΡΙΖΟτρολς.
VHS Glitch 12.12.2016 | 15:44
Αν εννοεί να εκδημοκρατιστεί όσο και οι συριζανέλ, ο πολάκης, και άλλα δημοκρατικά φρούτα της κυβέρνησης τότε δεν έχουν να διανύσουν και ιδιαίτερα μεγάλη απόσταση. 2 βήματα μέχρι το ψυγείο για να πιεις νερό είναι. Εύκολο αν μιλάμε για άτομα που μπορούν να αυτοεξυπηρετηθούν, αλλά εκεί ακριβώς κρύβετε και η δυσκολία με φρούτα τύπου συριΧαΝελ.

Γι'αυτό και δεν μπορούν να κρύψουν την ανυπομονησία τους και ποζάρουν από τώρα για το άλμπουμ της Panini με την εθνική ομάδα Εθνολαϊκιστών.

Αλήθεια γιατί δεν περιμένουν να εκδημοκρατιστούν πρώτα; (Ρητορική ερώτηση, σιγά μην πάρουμε απάντηση).
ανώριμος23 12.12.2016 | 17:21
Το προβλημα ειναι οτι δεν καταλαβαινετε, πως ενα κομμα που το ψηφισαν 450,000 ψηφοφοροι, δε μπορεις να το κανεις delete μεσα σε μια μερα. Ακομα και φυλακη να τους βαλουν, μπορουν να ιδρύσουν καινουριο με νεο καταστατικο και να ξαναμπουν στη βουλη. Δεν ειναι ολα οσο απλα τα βλεπετε δυστυχως. Απο τη στιγμη που υπάρχει ως φαινομενο, και οχι μονο δε μειωνεται αλλα μεγαλώνει συνεχως τα τελευταια χρόνια, μονο μέσω της απορροφησης απο το πολιτικο συστημα, και με μεταρρυθμισειες και συνεργασιες μπορει να αντιμετωπιστει. Εσεις τα βλεπετε ολα ασπρο- μαυρο, οπως εγω στο λυκειο. Τσακιστε τους φασιστες κλπ, εμπρος λοιπον πηγαιντε δειρτε μισο εκατομμυριο Ελληνες, αν νομιζετε οτι αυτη ειναι η λυση του προβληματος. Ηλυση του προβληματος με αλλα λογια, ειναι να αφομοιωθει η ΧΑ, απο το υπάρχον πολιτικο συστημα, με ενα πιο δημοκρατικο προφιλ
VHS Glitch 13.12.2016 | 06:38
Η απάντηση λοιπόν είναι πως κάποιος μπορεί να συνεργαστεί με ΝΑΖΙ πριν καν ολοκληρωθεί η δίκη τους ... γιατί τους ψηφίζουν 450.000.

Και όχι γιατί είναι και οι δύο τέλειο παρεάκι με target group ψεκασμένους, αφελείς και βλάκες.

Ίσως το πρόβλημα της ΧΑ λυθεί όταν αντικαταστήσει τον καμμένο στην συγκυβέρνηση τότε. Ωραία ιδέα. Οπότε θα μείνουμε μόνο με το πρόβλημα των κλόουν του σύριζα.
avatar
Ανώνυμος/η 13.12.2016 | 10:45
Ανώριμε διαφωνώ στο "να αφομοιωθει" η Χ.Α., να αποδυναμωθεί ναι, να αφομοιωθεί όχι, εννοώ να μετατοποιστουν οι όποιοι αγαθοι στο μυαλό ψηφοφόροι τους ναι, αλλά για να αφομοιώσεις την Χ.Α. θα πρέπει η δεξια να λαϊκισει επικίνδυνα και μετά θα πρέπει κάποια από τα ταματα να τα κάνει και πράξη...κοινώς θα πρέπει η Ν.Δ. να γίνει ο Συριζα της Δεξιάς. Το πρόβλημα είναι τι γίνεται οταν το λόγικά επόμενο κόμμα κυβερνησης ανοιξει τέτοιες παρτίδες δεχόμενη πίσω τόσα στελέχη που ευτύχως της φύγανε, η ακροδεξιά θα αποδυναμωθεί μόνο και όταν τα οικονομικά, κοινωνικά και εθνικά πάνε καλά, όσο ο κόσμος ζει σε βιοποριστικές και εθνικές ανασφάλειες μόνο άνοδο θα βλέπουμε, και πάλι δεν θα εξαληφθει αλλά τουλάχιστον θα αποδυναμωθει από όλους/ες που ποιαστηκαν κορόιδα λόγω ληψου μυαλου.

Υ.Γ. Μια κρίσιμη μερίδα του κόσμου εχει (δικαίως/αδίκως δεν έχει σημασία) απογοητευει από αριστερα, κεντρο και δεξια και τα μόνα αδοκίμαστα που μένουν είναι ακροδεξια, ακροαριστερα και ΚΚΕ, η ρητορικη της "χουντα του δικοματισμου", "όλοι τα ίδια είναι", "να καει, να καει το μπουρδέλο η βουλη" δεν έχει ακομα κάνει εμφανή της συνέπειες της, διότι η τελευταία φορα που χρησιμοποιήθηκε ο κόσμος ηλπιζε σε μια αριστερα, το θυμικό μένει, οι επιλογές των ανόητων "εξυπνάκιδων" λιγοστευουν όμως δεν θα γίνουν κυβερνηση στης επόμενες εκλογες αλλά αν ανέβουν τα ποσοστά τους θα έχουν και ρυθμιστικό ρόλο.
12
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια