Το album "N91°" βασίζεται στην ιστορία ενός ναυαγού που ξυπνάει σε ένα έρημο νησί χωρίς να θυμάται τι τον έφερε εκεί.
Μουσική

Πρεμιέρα για το «Love me», το νέο κομμάτι του LOGOUT

Tο δεύτερο single του από το επερχόμενο άλμπουμ του «N91°» είναι η ιστορία ενός ναυαγού.

Το "Love Me" είναι το δεύτερο single από το επερχόμενο album του LOGOUT "N91°". Όπως και το πρώτο single που κυκλοφόρησε λίγες εβδομάδες νωρίτερα, συνοδεύεται από ένα 3D visual art lyric video σχεδιασμένο από τους metaphorms.

 

Μετά από δύο LOGOUT κυκλοφορίες με την Inner Ear Records το 2011 και το 2013, το "N91°" είναι το πρώτο album του LOGOUT με το ολλανδικό indie label Tiny Room Records.

 

Το album "N91°" βασίζεται στην ιστορία ενός ναυαγού που ξυπνάει σε ένα έρημο νησί χωρίς να θυμάται τι τον έφερε εκεί. Είναι επίσης η ιστορία ενός ταξιδιού πέρα από τις 90 βόρειες παράλληλους του χάρτη.

 

 

 

 Το lyric video για το single "Love Me" είναι μια τεχνητή πορεία σε ένα αόρατο τρένο που κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω στους στίχους του κομματιού.

 

Το κομμάτι "Love Me" γράφτηκε το 2012 και, αν και έχει παιχτεί αρκετές φορές ζωντανά, ηχογραφήθηκε, όπως και ο υπόλοιπος δίσκος, τον Αύγουστο 2016 ενώ η μίξη τελείωσε το 2018. Το mastering έγινε στο Sweetspot Productions από τον Δημήτρη Παπαδημητρίου στις αρχές του 2018. Το "N91°" αναμένεται να κυκλοφορήσει σε βινύλιο στις αρχές του 2019.

 

Το εξώφυλλο του άλμπουμ

 

Το single κυκλοφορεί σε όλες τις πλατφόρμες streaming, ενώ το video είναι διαθέσιμο στο YouTube. 

 

Info

https://play.spotify.com/artist/75sDq1WsZJpSl0hfnhrLKg

logoutweb.com

instagram.com/lo_gout 

facebook.com/logoutf

METAPHORMS: https://www.instagram.com/metaphorms

Μουσική
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια