Στις 2 Απριλίου ανέβασε ένα συγκινητικό μήνυμα όπου θρηνούσε την απώλεια του πατέρα του και σχολίαζε με κριτικό τρόπο την πολιτική κατάσταση του πλανήτη εν μέσω πανδημίας.
Μουσική

Μία ολόκληρη συναυλία του Aphex Twin απόψε στο YouTube και ένα νέο δωρεάν EP

Το σετ του 2019 θα προβληθεί μέσα από το κανάλι του Warehouse Project και τη σελίδα του στο Facebook.

MIA OΛΟΚΛΗΡΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ του Aphex Twin θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι φαν του απόψε (Παρασκευή 10 Απριλίου).

 

Το σετ του που βιντεοσκοπήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2019 θα προβληθεί διαδικτυακά μέσα από το κανάλι του Warehouse Project στο YouTube και τη σελίδα του στο Facebook (απόψε, Παρασκευή 10/4, στις 8 το βράδυ, ώρα Ελλάδας). Δεν θα είναι ένα απλό σετ όμως, θα συνοδεύεται από διαδραστικά visuals του μακροχρόνιου συνεργάτη του Weirdcore.

 

Τα νέα αυτά έρχονται μετά την απόφασή του να μοιραστεί ένα νέο δωρεάν EP στον λογαριασμό που διατηρεί στο SoundCloud, με το προφίλ user18081971, το οποίο εικάζεται ότι ανήκει στον Richard D. James, όπως είναι το πραγματικό όνομα του Aphex Twin. Τα έξι νέα κομμάτια είναι πολύ χαρακτηριστικά του ήχου του και ελάχιστες αμφιβολίες υπάρχουν ότι είναι πραγματικά δικά του.

 

Στις 2 Απριλίου ανέβασε ένα συγκινητικό μήνυμα όπου θρηνούσε την απώλεια του πατέρα του και σχολίαζε με κριτικό τρόπο την πολιτική κατάσταση του πλανήτη εν μέσω πανδημίας.

 

Το ποστ –που πλέον έχει σβηστεί– έγραφε συγκεκριμένα: «Τα θερμά συλλυπητήρια μου σε όποιον θρηνεί αυτή τη στιγμή. Έχασα τον πατέρα μου πρόσφατα και ήταν πολύ άσχημη περίοδος για μένα. Ο θάνατός του δεν οφείλεται στον κορωνοϊό».

 

Ο πατέρας του ήταν αρχικά ανθρακωρύχος και στη συνέχεια έγινε νοσοκόμος και σύμβουλος σε άτομα με ψυχολογικά προβλήματα. Ο Aphex Twin είχε χρησιμοποιήσει την φωνή του στα κομμάτια “Lornaderek” και “4”.

 

«Ήταν ο καλύτερος πατέρας που θα μπορούσα να έχω. Είχε απίστευτες εγκυκλοπαιδικές γνώσεις για πολλά αντικείμενα, και άφηνε εμένα και τις αδερφές μου άφωνους. Τώρα, μόνο δάκρυα».

 

 

 

 

 

Μουσική
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια