Ποιοι άλλοι μπορεί να βγουν απ’ τη φυλακή εξαιτίας του νέου Ποινικού Κώδικα
Απόψεις

Ποιοι άλλοι μπορεί να βγουν απ’ τη φυλακή εξαιτίας του νέου Ποινικού Κώδικα

Λίγο πριν μας αφήσει, ο ΣΥΡΙΖΑ πέρασε νέο Ποινικό Κώδικα -που ενώ έχει και τα καλά του- χρησιμοποιήθηκε τώρα για να βγει απ’ τη φυλακή ο Φλώρος της Energa...

Την προηγούμενη τετραετία, χάρη στο Νόμο Παρασκευόπουλου, βγήκαν -σχεδόν χαριστικά- από τη φυλακή πολλά και διάφορα μπουμπούκια: Από καταδικασμένους πολιτικούς μέχρι δολοφόνους και εμπόρους ναρκωτικών. Κάποιοι μάλιστα εγκλημάτησαν ξανά με το που βγήκαν, άλλοι που βγήκαν λόγω «αναπηρίας» έτρεχαν για σκι και διακοπές.

Σαν να μην ήταν αρκετός ο Νόμος Παρασκευόπουλου, λίγο πριν μας αφήσει, ο ΣΥΡΙΖΑ έφτιαξε και πέρασε νέο Ποινικό Κώδικα -που ενώ έχει και τα καλά του- χρησιμοποιήθηκε τώρα για να βγει απ’ τη φυλακή ο Αριστείδης Φλώρος της Energa.

 

Αν θυμάστε, ο Φλώρος πέρσι αποφυλακίστηκε χάρη στο Νόμο Παρασκευόπουλου, ο οποίος βοήθησε πολλούς να προφασιστούν προβλήματα υγείας:

 

Λίγο μετά, και μετά το θόρυβο ερευνήθηκαν εξονυχιστικά τα στοιχεία, και αποκαλύφθηκε πως είχαν παραποιηθεί – και ξαναμπήκε φυλακή. Παραποιημένα στοιχεία μπορεί να έχουν ανοίξει τις πόρτες των φυλακών και σε εκατοντάδες άλλες περιπτώσεις, όμως επειδή δεν ήταν διάσημοι κι ούτε έγινε ντόρος με την αποφυλάκισή τους κανένας δεν τους διπλοέψαξε.

 

Ε, λοιπόν, δεν πέρασε ούτε χρόνος, και χάρη στον νέο Ποινικό Νόμο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Φλώρος ξαναβγήκε! Και αυτή τη φορά βγήκε για τα καλά.

 

Ποιοι άλλοι μπορεί να ωφεληθούν ή/και να βγουν απ’ τη φυλακή; Διαβάστε στα Μικροπράγματα
2 Σχόλια
Citellus citellus 16.7.2019 | 21:32
Ένας αρχισυριζαίος στο feed μου εξανίσται επειδή λέει ο Μητσοτάκης με το που ήρθε άφησε ελεύθερο τον Φλώρο #nohope
avatar
Γράφων 17.7.2019 | 07:52
Αποσυμφόρηση των υφιστάμενων φυλάκων γίνεται και με την οικοδόμηση νέων.

Δεν είναι ανάγκη να ακυρωθεί δουλειά αστυνομικών, δικαστικών γραμματέων, δικαστών, εισαγγελέων και λοιπών και να γεμίσουν οι γειτονιές του κέντρου βαρυποινιτες (κάτι μου λέει ότι οι βιαιοι εγκληματιες δεν μενουν Φιλοθεη ή Εκάλη) για να νιωσουν οι ιδεοληπτικοί συριζαίοι καλά με τον εαυτό τους.

Απλά να πούμε ότι πχ το ΑΤ Πατησίων (το παλιό ΙΣΤ, του Ζήκου) έχει 1500 "παρών" τον μήνα. Το "παρών" που δινουν οι απολυμενοι υφ' όρον κατάδικοι. Και συμπτωματικά είναι πρώτο σε δηλούμενες κλοπές αυτοκινήτων στην Ελλάδα. Δεν εχω link για αυτα τα στοιχεια. Μου τα εχει πει αστυνομικος που εργάζεται εκεί.

Αλλά ας μιλήσουμε για το δικαίωμα του Κουφοντινα στο εσπρεσάκι. Και όχι για το δικαίωμα του απαξιωτικά καλούμενου νοικοκυραίου να βρει το αυτοκίνητό του εκεί που το άφησε.

ΥΓ Απορώ πως Παρασκευόπουλος και ι σύμβουλοί του κοιμούνται τη νύχτα. Εγώ θα είχα εφιάλτες από τις τύψεις.
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια