Έντυπα

Ξεφυλλίστε τον αγγλόφωνο οδηγό της LiFO για την Αθήνα και τα νησιά

Μόλις κυκλοφόρησε η καθιερωμένη ετήσια αγγλόφωνη έκδοση 176 σελίδων για ένα αξέχαστο καλοκαίρι

Ο ετήσιος αγγλόφωνος οδηγός της LiFO για την Αθήνα και τα ελληνικά νησιά είναι και φέτος εδώ για ένα ανεπανάληπτο καλοκαίρι!

 

Στις 176 σελίδες του θα βρείτε όλα τα σημαντικά πολιτιστικά events του καλοκαιριού, τις καλύτερες εκθέσεις στα μουσεία και τις γκαλερί της πόλης, τα hot spots, τις νέες πιάτσες και τις γειτονιές που πρέπει να επισκεφθείτε.

 

Παράλληλα θα διαβάσετε τις καλύτερες προτάσεις για σύντομες αποδράσεις από το λιμάνι του Πειραιά για τα κοντινά νησιά. Πώς θα
πάτε, πού θα κάνετε μπάνιο, πού θα ψωνίσετε, πού θα φάτε και πού θα διασκεδάσετε.

 

Αξιοθέατα, αρχαιολογικοί χώροι, μουσεία, εκδρομές, χρήσιμα tips και infos για τις διαδρομές που θα ακολουθήσετε, πολιτιστικά
events, διευθύνσεις, οδηγίες, τα καλύτερα ξενοδοχεία και ό,τι πρέπει να ξέρετε για να ζήσετε την καλύτερη ταξιδιωτική εμπειρία στα ελληνικά νησιά είναι εδώ.

 

Διαβάστε επίσης ένα μεγάλο αφιέρωμα στα καλύτερα μέρη για shopping, σε κάθε νησί: Μόδα, gadgets, it-items, ντελικατέσεν μεσογειακών προϊόντων αλλά και ο πιο χρήσιμος καλοκαιρινός οδηγός με τα καλύτερα bars, εστιατόρια και clubs.

 

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι πιο δημοφιλείς παραλίες, οι πιο απομακρυσμένες, οι κρυμμένοι παράδεισοι, οι καλύτερες εξορμήσεις με φουσκωτό ή βάρκα. Επιλέξτε σε ποια beach bars θα ακούσετε την καλύτερη μουσική και πού θα πιείτε τα πιο δροσιστικά κοκτέιλ.

 

Ο ετήσιος αγγλόφωνος οδηγός της LiFO για την Αθήνα και τα νησιά είναι διαθέσιμος, όπως κάθε χρόνο, σε μουσεία, γκαλερί, επιλεγμένα ξενοδοχεία και εστιατόρια της Αθήνας και των νησιών, στα BLUE STAR FERRIES και σε όλα τα σημεία διανομής της LiFO.

Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια