Ανακαλύψτε τη δημιουργική πλευρά της φωτογραφίας μέσα από το smartphone σας
Advertorial

Ανακαλύψτε τη δημιουργική πλευρά της φωτογραφίας μέσα από το smartphone σας

Οι συσκευές P40 της Huawei ανταποκρίνονται απόλυτα σε κάθε πτυχή της καινοτομίας στη φωτογράφηση μέσα από smartphone.

ADVERTORIAL

Τον τελευταίο καιρό, αποκτήσαμε πολύ περισσότερο χρόνο στο σπίτι και συνεπώς μία νέα όρεξη να βρούμε περισσότερες ασχολίες για να περάσουμε τον χρόνο αυτό, δημιουργικά. Μία δύσκολη περίοδος για όλους, έρχεται σιγά-σιγά προς το τέλος της, φέρνοντας μία νέα αισιοδοξία και ίσως έναν διαφορετικό τρόπο να βλέπουμε τα πράγματα.

 

Καθώς, λοιπόν, η άνοιξη είναι επιτέλους εδώ και σε λίγο καιρό θα μπορούμε να την απολαύσουμε όσο ποτέ, είναι μία ιδανική στιγμή να επενδύσουμε σε όλες αυτές τις δημιουργικές ασχολίες και ιδέες που αποκτήσαμε, μέσα από διαφορετική οπτική και χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα εργαλεία. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, θα θέλουμε να αποτυπώσουμε τις αγαπημένες μας στιγμές, να φτιάξουμε μεγάλα άλμπουμ με όμορφες εικόνες, να αιχμαλωτίσουμε την κάθε στιγμή που φαντάζει πλέον πιο πολύτιμη.

 

Η τέχνη της φωτογραφίας δεν περιλαμβάνει απλά την αποτύπωση αυτών των στιγμών - μέσα από τη φωτογραφία μπορούμε να εξελίξουμε τη δημιουργική πλευρά μας με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Η δύναμη της τεχνολογίας μας επιτρέπει να το κάνουμε μέσα από το smartphone μας, το οποίο μπορεί να λειτουργήσει ως το ιδανικό εργαλείο όταν ανταποκρίνεται σε όλες μας τις ανάγκες, μέσα από άριστη κάμερα και ευκρίνεια.

 

Οι συσκευές P40 της Huawei ανταποκρίνονται απόλυτα σε κάθε πτυχή της καινοτομίας στη φωτογράφηση μέσα από smartphone, ενώ περιλαμβάνουν μοναδικό σχεδιασμό και 5G τεχνολογία. Οι φωτογραφικοί φακοί των P40 και P40 Pro, προσφέρουν όχι μόνο ισχυρές επιδόσεις, αλλά και πρωτότυπες λειτουργίες που συμβάλλουν στο να εξελιχθεί η τέχνη της φωτογραφίας και του video σε ένα νέο επίπεδο. Στην περίπτωση που θέλετε μια συσκευή πιο οικονομική και μπορεί παράλληλα να σας προσφέρει πολύ καλές εμπειρίες στη φωτογραφία τότε τα δύο προσιτά μοντέλα της σειράς, Huawei P40 Lite και Huawei P40 Lite E έρχονται να καλύψουν τις απαιτήσεις σας.

 

 

Τα HUAWEI P40 και P40 Pro διαθέτουν ενσωματωμένο σύστημα κάμερας Ultra Vision Leica, σε δυο εκδοχές, τριπλής και τετραπλής κάμερας αντίστοιχα - δηλαδή, υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες μέσα από υπερ-ευρυγώνιους, και ευρυγώνιους φακούς, όπως και τηλεφακούς. Επιπλέον, ο αισθητήρας HUAWEI Ultra Vision που βρίσκεται και στα δύο μοντέλα, έχει διαστάσεις 1 / 1.28", υποστηρίζοντας έτσι την αποτύπωση των pixels σε μέγεθος 2.44mm, ενώ το Octa PD AutoFocus ενδείκνυται για εστίαση υψηλής ταχύτητας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Παράλληλα, η έλλειψη φωτισμού παύει να αποτελεί εμπόδιο στις φωτογραφήσεις, καθώς το HUAWEI XD Fusion Engine αξιοποιεί το AI για να ενισχύσει την αναπαραγωγή λεπτομερειών σε όλες τις συνθήκες φωτισμού.

 

Στο HUAWEI P40 Pro, έχουμε την εξελιγμένη τετραπλή Leica κάμερα η οποία περιλαμβάνει ισχυρή Ultra Wide Cine Camera και ToF Camera που υποστηρίζουν 50x SuperSensing Zoom. Το HUAWEI P40 Pro φέρνει κοντά τα αντικείμενα με 5x optical zoom, 10x υβριδικό zoom και 50x ψηφιακό zoom, συνδυάζοντας μία συστοιχία φίλτρων RYYB που βοηθούν στην καλύτερη απορρόφηση του φωτός και συνεπώς, βελτιώνουν την ποιότητα των λήψεων που τραβήχτηκαν με χρήση zoom.

 

 

Όσο για τα πορτρέτα των αγαπημένων σας ανθρώπων, ο αισθητήρας Multi-spectrum Colour Temperature Sensor και ο AI αλγόριθμος AWB, ενισχύουν την ποιότητα χρώματος και αποδίδουν τις αποχρώσεις και τις υφές του δέρματος με απόλυτη ακρίβεια. Συγχρόνως, προχωρημένοι αλγόριθμοι βελτιστοποιούν σε πραγματικό χρόνο τα πορτρέτα, βελτιώνοντας τη φωτεινότητα και τις λεπτομέρειες της εικόνας, χωρίς εσείς να χρειαστεί να τις επεξεργαστείτε αργότερα. Σε ό,τι αφορά τις selfies (για όσο ακόμα βρισκόμαστε στο σπίτι), το HUAWEI P40 Pro διαθέτει 32MP Selfie Camera και IR Depth Camera που υποστηρίζει auto focus και bokeh εφέ για εξαιρετικής ποιότητας πορτρέτα.

 

Ακόμα κι αν βρίσκεστε εν κινήσει ή το αντικείμενο που βρίσκεται πίσω από τον φακό σας είναι κινούμενο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία HUAWEI Golden Snap, μια νέα λειτουργία Gallery που χρησιμοποιεί Τεχνητή Νοημοσύνη για να επιλέξει το καλύτερο κάδρο μιας κινούμενης εικόνας. Όσο για στοιχεία που «χαλάνε» το background σας, οι λειτουργίες I Remove Passerby και AI Remove Reflection αφαιρούν τα ανεπιθύμητα στοιχεία και τις αντανακλάσεις λάμψης, έτσι ώστε να διευκολύνουν την επεξεργασία αργότερα.

 

Μετά την πρόσφατη κυκλοφορία τους, τα HUAWEI P40 αναγνωρίστηκαν από τον διεθνή οργανισμό TIPA ως τα smartphones με τις καλύτερες φωτογραφικές δυνατότητες, ενώ κατέκτησαν την κορυφαία θέση στην διεθνή κατάταξη DxO mark. Οι δυνατότητές τους μπορούν να συναγωνιστούν αυτές μίας επαγγελματικής κάμερας, ενώ οι λειτουργίες τους συμβάλλουν στην εξελιγμένη επεξεργασία κάθε φωτογραφίας - άρα και σε ένα άριστο αποτέλεσμα. Πλέον, μπορούμε να εξελίξουμε όλες τις νέες μας δημιουργικές ικανότητες και να αιχμαλωτίσουμε την κάθε μας όμορφη στιγμή, χωρίς να ανησυχούμε για την ποιότητα ή τις συνθήκες. Ανακαλύπτουμε μία νέα πλευρά της φωτογραφίας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τo https://consumer.huawei.com/gr/ ή ακολουθήστε τη Huawei σε Facebook, Instagram και Youtube.

Αγορά
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια