Πώς θα κλείσετε και πάλι τραπέζι στα αγαπημένα σας εστιατόρια
Advertorial

Πώς θα κλείσετε και πάλι τραπέζι στα αγαπημένα σας εστιατόρια

Το e-table δίνει τη λύση στην εστίαση στην μετά Covid-19 εποχή.

ADVERTORIAL

Ανάμεσα σε όσα μας έλειψαν τον τελευταίο καιρό, το να επισκεφτούμε τα αγαπημένα μας εστιατόρια βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. Άλλωστε, σε ποιον δεν έχει λείψει να συναντηθεί με τους φίλους του, να δοκιμάσει νέες γεύσεις και να διασκεδάσει ξανά, μετά από αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύσαμε;

 

H πραγματικότητα στην οποία μπαίνουμε είναι αρκετά διαφορετική απ' ότι είχαμε συνηθίσει. Πολλά αλλάζουν, μαζί και η εστίαση - τόσο για τους επαγγελματίες, όσο και για τους πελάτες. Αυτό δε σημαίνει, βέβαια, πως δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε νέους τρόπους να προσαρμοστούμε σε αυτή τη νέα πραγματικότητα, χωρίς να στερηθούμε αυτά που μας προσφέρουν χαρά και απόλαυση, όσο πλησιάζουμε στη στιγμή που θα βγούμε και πάλι για φαγητό με όσους έχουμε να δούμε καιρό.

 

 

Καθώς η τεχνολογία αποτελεί ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς μας, είναι μία ιδανική στιγμή να τη χρησιμοποιήσουμε έτσι ώστε να εκμεταλλευτούμε όλες τις λύσεις που έχει να μας προσφέρει. Σε ό,τι αφορά την εστίαση, το e-table αποτελεί όχι μόνο τη δημοφιλέστερη πλατφόρμα κρατήσεων στην Ελλάδα και την Κύπρο, αλλά και την ιδανική λύση στις νέες συνθήκες της μετά Covid-19 εποχής.

 

Μέσω του e-table, μπορεί ο κάθε χρήστης να κλείσει τραπέζι εύκολα και γρήγορα, επιλέγοντας ανάμεσα από χιλιάδες εστιατόρια και είδη κουζίνας, ενώ ταυτόχρονα, ο κάθε επαγγελματίας έχει τη δυνατότητα να οργανώσει τις κρατήσεις του σε κάθε τραπέζι με χρονικό περιθώριο - κάτι το οποίο είναι εξαιρετικά χρήσιμο αυτή την περίοδο που θα ισχύσουν κάποιοι περιορισμοί σχετικά με τον αριθμό ατόμων στα τραπέζια των εστιατορίων. Επιπλέον, οι επαγγελματίες μπορούν να λάβουν την επιθυμητή προβολή της επιχείρησής τους, 365 μέρες το χρόνο και σε πάνω από 500 χιλιάδες χρήστες του e-table, με αποτέλεσμα να έχουν κρατήσεις όλο το 24ωρο.

 

 

Παράλληλα, το πρόγραμμα «Ασφαλώς ΑΝΟΙΧΤΑ» έρχεται για να συμβάλλει στην ασφαλή επανέναρξη της λειτουργίας των επιχειρήσεων εστίασης, μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων λόγω της πανδημίας, προσφέροντας όλα τα απαραίτητα εργαλεία υγιεινής. Το πρόγραμμα αποτελεί μία συνεργασία του e-table με την ελληνική εταιρεία AG ADVENT, η οποία είναι στελεχωμένη με έμπειρους επιστήμονες, εξειδικευμένους στην οργάνωση σχεδίων πρόληψης μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών στην εστίαση.

 

Μέσα από το «Ασφαλώς ΑΝΟΙΧΤΑ», λοιπόν, τα εστιατόρια του e-table λαμβάνουν δωρεάν ειδικό οδηγό ασφαλούς λειτουργίας, διαδικτυακά webinars από εξειδικευμένους τεχνικούς για τα στελέχη και το προσωπικό των εστιατορίων, αλλά και εξατομικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες ανά εστιατόριο σε προνομιακή τιμή.

 

Όλα τα παραπάνω έχουν ως αποτέλεσμα το κάθε εστιατόριο να γίνεται πολύ πιο εύκολα και άμεσα προσιτό σε όλους τους χρήστες του e-table, ενώ εγγυάται την ασφάλεια και την υγιεινή, αφού η AG ADVENT έχει εξασφαλίσει την άριστη προετοιμασία του χώρου. Αυτό αποτελεί ένα εξαιρετικά σημαντικό εργαλείο, έτσι ώστε επαγγελματίες και πελάτες να νιώθουν απόλυτα ασφαλείς ανά πάσα στιγμή και να μπορέσει το κάθε εστιατόριο να ανακάμψει σιγά-σιγά.

 

 

Τέλος, οι χρήστες του e-table μπορούν να βγουν και πάλι για φαγητό με τους αγαπημένους τους, στα εστιατόρια που τους έλειψαν όλον αυτό τον καιρό, κλείνοντας απλά τραπέζι μέσα από το e-table.gr ή το app. Με αυτό τον τρόπο, δε θα χρειαστεί να περιμένουν στην ουρά για να καθίσουν στο τραπέζι τους, γεγονός το οποίο εξασφαλίζει όχι μόνο την άνεση, αλλά και την ασφάλεια, αφού μπορεί να αποφευχθεί ο συνωστισμός εντός και εκτός του εστιατορίου.

 

Οι μέρες που θα απολαύσουμε και πάλι τα αγαπημένα μας πιάτα, θα εξερευνήσουμε διαφορετικές κουζίνες και θα κάτσουμε ξανά γύρω από το τραπέζι εκείνου του εστιατορίου που έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας, πλησιάζουν. Οφείλουμε, ωστόσο, να παραμείνουμε ασφαλείς για εμάς και τους γύρω μας - γι' αυτό κλείνουμε τραπέζι, αποφεύγουμε τον συνωστισμό και βοηθάμε ο ένας τον άλλον να επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

 

Γεύση
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια