Minimalism is for pussies

Πρωτοφανές: Δωρεάν πετρέλαιο για όλους τους Έλληνες μοιράζει η κυβέρνηση

Η πιο φιλολαϊκή κυβέρνηση όλων των εποχών κάνει πράξεις, όχι υποσχέσεις

«SOSTE ΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ» θα ήταν κάπως πιο σωστό.

 

 Άμα ο άνθρωπος ρε παιδί μου έχει προτεραιότητες φαίνεται. Μπορεί να θέλει να σταματήσει έργα διότι θα ανησυχήσουν τους κορμοράνους αλλά όταν καίγεται η μισή Ελλάδα δεν έγινε και τίποτα. Μπορεί να βλέπεις δάσος στο Ελληνικό και να προσπαθείς να ακυρώσεις επενδύσεις δισεκατομμυρίων, αλλά όταν γεμίζει μαζούτ η θάλασσα της Αττικής όσοι ξεσηκώνονται, υπερβάλλουν.

 

Αυτό που συμβαίνει είναι πρωτοφανές: Η κυβέρνηση αποφάσισε να μοιράσει στο λαό δωρεάν και αφορολόγητο πετρέλαιο και κάποιοι κακοήθεις διαμαρτύρονται. Καμιά κυβέρνηση σε όλο τον κόσμο δεν έχει μοιράσει το μαύρο χρυσό δωρεάν και μάλιστα μπροστά στην πόρτα μας. Μένεις στο Παλαιό Φάληρο; Μπορείς αυτή τη στιγμή να κατέβεις στον Φλοίσβο και να μαζέψεις όσο πετρέλαιο χρειάζεσαι και ακόμη παραπάνω χωρίς κανείς να σε ρωτήσει τι θα το κάνεις. Με ένα απλό φτυάρι και ένα κουβά μπορείς να αποθηκεύσεις το πετρέλαιο των επόμενων δέκα χρόνων τουλάχιστον.

 

Αυτή τη στιγμή ολόκληρο το παραλιακό μέτωπο της πρωτεύουσας είναι γεμάτο πετρέλαιο και η κυβερνησάρα μας λέει ότι τα έκαναν όλα καλά και ότι για την μόλυνση φταίνε τα υπόγεια ρεύματα θυμίζοντας τον στρατηγό άνεμο του παρ' ολίγον προέδρου του ΕΣΡ, Βύρωνα Πολύδωρα.

 

Και αυτό οφείλεται στο ναυάγιο που έγινε την Κυριακή στη Σαλαμίνα όταν ένα νεότατο πλοίο 45 μόλις ετών αυτοκτόνησε χωρίς προειδοποίηση αφού βούλιαξε αραγμένο με απόλυτη μπουνάτσα. Η Κυβέρνηση ενημερώθηκε αλλά αντί να στείλει δύτες και φράγματα και άλλα μέσα που χρησιμοποιούνταν στο παρελθόν για να στερήσουν από το λαό το πετρέλαιο, αποφάσισε να μην κάνει απολύτως τίποτα ώστε να απλωθεί η πετρελαιοκηλίδα σε ολόκληρη την Αττική και να μπορέσει και ο τελευταίος κάτοικος της Πρωτεύουσας να επωφεληθεί από αυτή την εξαιρετική προσφορά.

  

Κάποιοι εκπρόσωποι του κατεστημένου έφτασαν στο σημείο να ζητούν την παραίτηση του Υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή διότι δήθεν ολιγώρησε και επειδή έλεγε ότι μπορεί ο κόσμος να κάνει άφοβα μπάνιο στις πληγείσες περιοχές αποκρύπτοντας τα οφέλη του ακαριαίου μαυρίσματος που θα αποκόμιζε ο λουόμενος και την απίστευτη οικονομία σε αντηλιακά και άλλα είδη παραλίας.

 

Ο Υπουργός μάλιστα κάνοντας ένα λογοπαίγνιο είπε ότι η παραίτηση του ήταν στην διάθεση του Πρωθυπουργού λες και θα μπορούσε να παραιτηθεί κάποιος που πρόσφερε τέτοια υπηρεσία στο λαό του. Θέλω στο σημείο αυτό να τονίσω ότι η δήλωση μου ότι ο υπουργός είναι ένα ξεφτιλισμένο ανθρωπάκι με μηδενική τσίπα είναι ένα λογοπαίγνιο και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπιστεί.

 

«Να κάνει μπάνιο όποιος θέλει, η θάλασσα είναι λάδι.»

 

Πέρα από την πλάκα, η ρύπανση του Σαρωνικού μας θυμίζει ότι η ανικανότητα κ η βλακεία θα είναι πάντα καταστροφικότερη κι από την πιο μοχθηρή εγκληματική πράξη. Και αν πρέπει να επιλέξεις ανάμεσα σε κάποιον που κάνει την δουλειά και βάζει και κάτι στην τσέπη και σε κάποιον ηλίθιο ηθικολόγο που δεν ξέρει που του πάνε τα δύο, θα σε συμβούλευα να επιλέξεις τον πρώτο. Τουλάχιστον αυτός έχει ένα ένστικτο αυτοσυντήρησης και δεν θα αφήσει ποτέ τον Σαρωνικό να πλημμυρίσει πετρέλαιο. Στην περίπτωση βέβαια της σημερινής κυβέρνησης έχουμε τζάκποτ αφού είναι και ανήθικοι και ανίκανοι.

 

Αυτή τη στιγμή ολόκληρο το παραλιακό μέτωπο της πρωτεύουσας είναι γεμάτο πετρέλαιο και η κυβερνησάρα μας λέει ότι τα έκαναν όλα καλά και ότι για την μόλυνση φταίνε τα υπόγεια ρεύματα θυμίζοντας τον στρατηγό άνεμο του παρ' ολίγον προέδρου του ΕΣΡ, Βύρωνα Πολύδωρα. Δεν υπάρχει καν μια παραίτηση, έτσι για το ξεκάρφωμα ρε παιδί μου. Βέβαια το να περιμένεις να παραιτηθεί ο Κουρουμπλής από ευθιξία είναι σα να περιμένεις να παντρευτεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από έρωτα.

 

Ένας κάποιος Τσιρώνης, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πως για τη ρύπανση φταίει ο καπιταλισμός (γιατί ως γνωστόν τα πετρέλαια της Βενεζουέλας δεν ρυπαίνουν και όταν θα έχουμε σοσιαλισμό δεν θα κάνει πια κρύο και δεν θα χρειαζόμαστε πετρέλαιο ενώ ενέργεια θα παράγεται από πορδές ροζ μονόκερων) και φταίει και ολόκληρη η κοινωνία και σε αυτό έχει δίκιο: Μια κοινωνία που επέλεξε αυτόν και όμοιους του για κυβέρνηση, φέρει ακέραια την ευθύνη για ότι της συμβαίνει.

 

Minimalism is for pussies
16 Σχόλια
avatar
maradona 16.9.2017 | 09:31
Η διαολεμένη ρέντα της κυβέρνησης τελείωσε! Με το που χρειάστηκε ετοιμοπόλεμος κρατικός μηχανισμός για την αντιμετώπιση σοβαρών προβλημάτων, χεστήκαμε αδέρφια! Ο Κουρουμπλής απλά ήταν και είναι ένα ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟ puppet...
Μάνα Κουράγιο 16.9.2017 | 09:42
Όταν είσαι πραγματικά θυμωμένος, κεντάς.
Network 16.9.2017 | 10:50
Η ιδεολογική μόλυνση που έχουν προκαλέσει οι ΣΑΝΕΛ και οι παραλλαγές τους είναι ο κεντρικός παράγοντας που δημιουργεί το κοινωνικό καρκίνωμα που σαν μαύρη τρύπα ρουφά κάθε δύναμη προόδου και μας αγκυλώνει στο χειρότερο παρελθόν.

Στην προκειμένη περίπτωση η μεγαλύτερη ρύπανση είναι η μπόχα που αναδύουν οι ασύλληπτες δηλώσεις τους .

Εν τω μεταξύ εξαφανισμένοι οι σχολιαστές που συντονισμένα υποστηρίζουν το τσίρκο σε κάθε επικοινωνιακη μπούρδα (Eldorado, Ναζισμος vs κομμουνισμός, Ελληνικό, επενδύσεις κλπ), ελπίζω να είναι ικανοποιημένοι από τις υπερωρίες....
Citellus citellus 16.9.2017 | 15:25
Το ενδιαφέρον πάντως με αυτά τα γελοία θέματα που μας βάζει η κυβέρνηση να ασχολούμαστε είναι ότι είδαμε ξανά σχόλια από Συριζοφρουρούς που σχεδόν είχαμε ξεχάσει ότι υπάρχουν!
Network 17.9.2017 | 10:54
Νομίζω πενθήμερο εργάσιμες ώρες και υπερωρίες όταν το θέμα είναι Χότ (ανάλογα με τις οδηγίες) συν οι εθελοντές αλληλέγγυοι φυσικά!
avatar
koukakis 16.9.2017 | 12:00
Να παει ο κυριος υπουργος για μπανιο με την οικογενεια του στις παραλιες του
Σαρωνικου αφου ειναι ενταξει και τα παραλεμε .. Σιγα μην παει . Η χωρα μας ειναι
πανεμορφη και χρειαζεται φροντιδα . Η οικονομια μας βασιζεται σε αυτη την ομορφια
και η ποιοτητα ζωης μας επισης . Ανυπαρκτες κυβερνησεις ολα αυτα τα χρονια που μπορει να αγοραζουν π.χ υποβρυχια που γερνουν αλλα πυροσβεστικα αεροπλανα και αντιρρυπαντικα πλοια γιοκ. Μα αυτα τα χρειαζομαστε πανω απο ολα για να προστατεψουμε και να ανταποδωσουμε αυτα που μας προσφερει αυτος ο τοπος .
Η χωρα δεν σωνεται αν δεν υπαρχει εθνικο σχεδιο προστασιας της . Αν ειναι καμμενα τα βουνα μας και μολυσμενη η θαλασσα μας τελειωσαμε .
Dolce Vita 16.9.2017 | 15:07
Μια χαρά το πάτε... απλά περιμένουμε την ώρα που θα τελειώσει ο χρόνος σας, και θα πάτε μία και καλή, εκεί απ όπου ήρθατε.. γιατί όπως λέει και το άρθρο... καλύτερα κάποιος που κάνει τη δουλειά του.. και βάζει και κάτι στη τσέπη του... (αλίμονο δηλαδή κι αν δεν το έκανε...), παρά κάποιος ηλίθιος που δεν ξέρει τι του γίνεται... και μην τα βάζετε με τον Κουρουμπλή, αυτά μπορεί ο άνθρωπος... αυτά κάνει.. και για να μην ξεχνιόμαστε είναι αυτός που έφυγε από το ΠΑ.ΣΟ.Κ επειδή δεν ήθελε να ψηφίσει μνημόνιο και να μπορεί να κοιτάει στα μάτια τα παιδιά του, και πήγε στο ΣΥΡΙΖΑ για να ψηφίσει μνημόνιο και να κάνει και τον υπουργό... χαχαχαχαχαχα...!
avatar
nego 16.9.2017 | 17:13
Το άλλο προβλημα βέβαια ειναι οτι οι πορδές ροζ μονόκερων δεν ειναι ΑΠΕ,οπότε αμφιβάλλω οτι θα προτιμηθούν απο τον σοσιαλοκυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ στο άμεσο μέλλον.Απλα δεν θα κανει κρύο..
avatar
dfv0069 17.9.2017 | 01:31
Και κάτι που δεν άκουσα κανέναν να σχολιάζει, μάλλον για να μη φανεί politically incorrect: με όλο το σεβασμό σε κάθε συνάνθρωπό μας με ειδικές ανάγκες... ο επικοινωνιακός παραλογισμός του να επιβιβάζεται ο τυφλός υπουργός σε σκάφος του λιμενικού για να διαπιστώσει "ιδίοις όμμασι" το μέγεθος της καταστροφής... με υπερβαίνει απλά...
X 17.9.2017 | 06:38
"Και αν πρέπει να επιλέξεις ανάμεσα σε κάποιον που κάνει την δουλειά και βάζει και κάτι στην τσέπη και σε κάποιον ηλίθιο ηθικολόγο που δεν ξέρει που του πάνε τα δύο, θα σε συμβούλευα να επιλέξεις τον πρώτο." Χαχαχαχχαχα. Ανάμεσα σε χλωρίνη κ ποντικοφάρμακο τι θα διαλέγες να πιεις; θα ένιωθες υποχρεωμένος να διαλέξεις κάτι Ε;
Ashton Heston III 18.9.2017 | 06:51
Η επιλογή είναι όντως δύσκολη αν πρέπει να επιλέξεις ανάμεσα στον ανίκανο και τον ανήθικο, Ευτυχώς οι Συριζανέλ μας διευκολύνουν στην επιλογή γιατί είναι και ανίκανοι και ανήθικοι (καίτοι ηθικολόγοι).
X 20.9.2017 | 05:48
Μιλάμε για ψευδοδίλλημα, οπότε "η επιλογή" δεν είναι δύσκολη. Αρκεί να μην πιστεύουμε σε παραμύθια με δράκους ή ότι το μεγαλύτερο κακό που μπορεί να πάθουμε από τους ανήθικους είναι να βάλουν "και κάτι στην τσέπη"(το μόνο σημείο στο άρθρο που πέτυχε τον χιουμοριστικό του στόχο). Τι άλλο χρειάζεται για να πειστεί κανείς ότι ο Τσίπρας, ο ΓΑΠ κ ο κάθε "ανίκανος κ ηλίθιος" προκάτοχός τους ήταν αρκετά ικανοί κ έξυπνοι ώστε να εξαπατήσουν έναν ολόκληρο λαό με άριστο επικοινωνιακό σχεδιασμό; Ή ότι η δουλειά που κάνουν οι "ικανοί αλλά ανήθικοι" είναι το ελάχιστο ώστε να συντηρούν τις θεσεις τους κ από εκεί να κάνουν αλλες αντιδημοκρατικές δουλίτσες πχ δανειακή σύμβαση με κατοχικούς όρους κ μνημόνια; Δεν βοηθάει σε τίποτα να υποτιμάς ανθρώπους αδίστακτους κ επικίνδυνους, θεωρώντας τους ψιλοχαζούληδες κ ψιλοαπατεωνάκους.
Ashton Heston III 20.9.2017 | 17:09
"να εξαπατήσουν έναν ολόκληρο λαό με άριστο επικοινωνιακό σχεδιασμό"

Λυπάμαι X αλλά τα ψέμματα των Τσίπρα/Βαρουφάκη είναι πολύ απλοϊκά, και όσοι τα χάψανε θα πρέπει να προβληματιστούν πολύ γι αυτό που τους συνέβη.
X 21.9.2017 | 07:02
Ως γνωστόν, ακριβώς αυτή η απλότητα είναι το ζητούμενο στην πολιτική επικοινωνία κ μάλιστα στη μαζική. Έχει πολλές κοινές τεχνικές με τη διαφήμιση. Όταν το κεντρικό μήνυμα είναι απλό κ διαδοθεί σωστά θεωρείται επιτυχημένο. Βλέπε το "Λεφτά υπάρχουν" ή το "Η ελπίδα έρχεται" που πέτυχαν απολυτως τον στόχο τους. Αφελή εδώ μπορεις να πεις μόνο τον δέκτη που πείστηκε, αλλά σε καμία περίπτωση τον πομπό. Όσο για αυτούς που τα έχαψαν (κ μιλάμε πάντα για έναν πολύ σημαντικό αριθμό ψηφοφόρων), χρειάζεται πρώτα να αντιληφθούν ότι εξαπατώνται κατ'επανάληψη, ώστε να μπορέσουν μετά να προβληματιστούν για αυτό. Το ίδιο ισχύει κ με τα ψευδοδιλλήματα. Χρειάζεται πρώτα να αντιληφθεις ότι είναι ψευδή. Προς το παρόν βέβαια θεωρούν ότι ο Τσιπρας απλά τους βγήκε λίγο χαζούλης.
Ashton Heston III 18.9.2017 | 03:30
Η πιο φιλολαϊκή κυβέρνηση όλων των εποχών Πηγή: www.lifo.gr

Όλοι οι καλοί οι ανθρώποι μαζευτήκανε μαζί και φτιάσανε κυβέρνηση για να σώσουν την πατρίδα. Μαζί τους και ο καλός ακροδεξιός, ο Καμμένος. Που είναι μεν καραδεξιός, αλλά καλούλης, χαριτωμένα τρελούτσικος και χαβαλές, και γι αυτό τον πηγαίνουν οι συριζαίοι. Όχι σαν το άλλο τον κακό ακροδεξιό, τον παλιο-Μπουμπούκο, που συνεχώς σκούζει και θέλει να μας ανακατώσει.

Ήρεμα πράγματα, με το καλό το παιδί, τον γελαστό Τσίπρα στο τιμόνι, που είναι ψευτράκος--αλλά για το καλό μας. Και ποτέ κλέφτης! --Και κάπως έτσι, κάποια στιγμή θα βγούμε από την κρίση όπως ακριβώς μπήκαμε--χωρίς να το καταλάβουμε.

(Κάπως έτσι πάει το Αφήγημα. Και ένα 20% των ψηφοφόρων το χάφτει--ή τους συμφέρει)
Διογένης Κυνικός 18.9.2017 | 22:35
Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε ένα τεράστιο καλό: μας κατέδειξε ότι ''αγανακτισμένος λαός'' είναι μία ομάδα 200-300 μεταφερόμενων κλακαδόρων-χειροκροτητών-διαμαρτυρομένων- αγανακτισμένων που κατά περίπτωση συμπεριφέρονται ανάλογα (με τη συνδρομή των απαραίτητων δημοσιογραφικών εξαπτέρυγων) ώστε να δημιουργείται ''κλίμα''. Αν το συγκεκριμένο γεγονός είχε λάβει χώρα ενώ ήταν ο κ. Γεωργιάδης στο Υπουργείο Ναυτιλίας, οι 300 αγανακτισμένοι πολίτες θα είχαν λάβει θέση ενάντια στο φασίστα νεοφιλελεύθερο ανάλγητο υπουργό. Τώρα, είναι απλά Δευτέρα.
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια