Χριστουγεννιάτικη Εμπειρία Εllinair: Πετώντας με την ελληνική αεροπορική εταιρεία
Ταξίδια

Χριστουγεννιάτικη Εμπειρία Εllinair: Πετώντας με την ελληνική αεροπορική εταιρεία

Η Ellinair προσφέρει αεροπορικές εμπειρίες υψηλών προδιαγραφών.

ADVERTORIAL

Η γιορτινή περίοδος είναι ιδανική για χειμερινές αποδράσεις, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε τις πιο όμορφες αναμνήσεις με τους δικούς μας ανθρώπους.

 

Μετά από μία γεμάτη χρονιά, όλοι χρειαζόμαστε λίγη ξεκούραση και χαλάρωση, όπως και να βρεθούμε πιο κοντά με την οικογένεια και τους φίλους μας, να δούμε εκείνους που ίσως να βρίσκονται μακριά ή να γνωρίσουμε νέα μέρη και πολιτισμούς. Εκτός από γιορτή αγάπης και προσφοράς, τα Χριστούγεννα είναι μία αρκετά καλή αφορμή να αποκτήσουμε νέες εμπειρίες και να γεμίσουμε ενέργεια και διάθεση για δημιουργία για τη νέα χρονιά που πλησιάζει.

 

Τα φετινά Χριστούγεννα, λοιπόν, μπορείτε να διαλέξετε τον αγαπημένο σας προορισμό ή έναν προορισμό που θέλετε να γνωρίσετε και να ζήσετε μία ξεχωριστή γιορτινή εμπειρία με τη νέα ελληνική αεροπορική εταιρεία Ellinair. H Ellinair έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη, είναι θυγατρική του Mouzenidis Group και εκτελεί τακτικές και ναυλωμένες πτήσεις από το Διεθνές Αεροδρόμιο Μακεδονία και το Διεθνές Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος σε πάνω από δέκα προορισμούς στην Ελλάδα και σε πάνω από τριάντα πόλεις της Ουκρανίας, της Ρωσίας, της Γεωργίας, της Λετονίας, του Καζακστάν, της Γερμανίας και της Κύπρου. Οι επιλογές μας όσον αφορά τους προορισμούς είναι πολλές και ενδείκνυνται για αποδράσεις που θα μας κάνουν να βιώσουμε τη γιορτινή ατμόσφαιρα της περιόδου των Χριστουγέννων, μέσα από εύκολο, άνετο και απολαυστικό ταξίδι.

 

 

Η Ellinair προσφέρει αεροπορικές εμπειρίες υψηλών προδιαγραφών. Βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με τους διεθνείς κανονισμούς πτητικής ασφαλείας και με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια, έχει διακριτική επικοινωνία με τους επιβάτες που φιλοξενεί, με στόχο την κάλυψη των αναγκών τους κατά τη διάρκεια της πτήσης. Το εκπαιδευμένο προσωπικό είναι εκεί ανά πάσα στιγμή για να μας βοηθήσει με οποιαδήποτε απορία ή ανάγκη μας σχετικά με το ταξίδι, ενώ η άνεση που προσφέρουν οι προσεκτικά σχεδιασμένες θέσεις, ενισχύει ακόμα περισσότερο τη ξεχωριστή εμπειρία που βιώνει κανείς πετώντας με Ellinair. 

 

 

Φυσικά, η ασφάλεια και ο σύγχρονος εξοπλισμός της εταιρείας αποτελεί ένα από τα βασικότερα προτερήματά της, καθώς τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η αεροπορική εταιρεία επενδύει όχι μόνο σε τεχνολογικό εξοπλισμό αλλά και σε ανθρώπους, έχοντας δημιουργήσει μία ομάδα που απαρτίζεται από έμπειρα ιπτάμενα, τεχνικά και διοικητικά στελέχη. Η ποιότητα του ταξιδιού, είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της συνολικής εμπειρίας του ταξιδιού, καθώς αποτελεί και έναν από τους βασικότερους παράγοντες που θα το επηρεάσουν. Όπως χρειαζόμαστε να διασκεδάσουμε και να χαλαρώσουμε στις διακοπές μας, έτσι χρειαζόμαστε να ταξιδέψουμε ασφαλείς και άνετοι.

 

 

Φέτος, λοιπόν, κάντε ένα ξεχωριστό δώρο στον εαυτό σας ή τους αγαπημένου σας και επιλέξτε της Ellinair για μία μοναδική χριστουγεννιάτικη εμπειρία. Ταξιδέψτε σε έναν από τους πολλούς προορισμούς εξωτερικού ή από τις καθημερινές πτήσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή του ταξιδιού, με άνεση και ασφάλεια.

Ταξίδια
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια