20 απ' τα καλύτερα τατουάζ που χτύπησε ποτέ ο Άγγελος Nast

20 απ' τα καλύτερα τατουάζ που χτύπησε ποτέ ο Άγγελος Nast

Ο Θεσσαλονικιός tattoo artist επιλέγει εικόνες απ' το πορτφόλιό του και μιλά στο LIFO.gr για τη δουλειά του

 

Ο Άγγελος Nast είναι ένας απ' τους Tattooligans, κι εργάζεται στο ομώνυμο στούντιο που, παρότι εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, είναι απ' τα γνωστότερα της χώρας.

 

«Με θυμάμαι να ζωγραφίζω από πολύ μικρή ηλικία. Εμμονή όμως μου έγινε κάπου στα 12 όταν και άρχισα να ασχολούμαι με το γκραφιτι. Έκτοτε δε μ' ένοιαζε τίποτα άλλο» λέει στο LIFO.gr. 

«Γύρω στα 20 μου γνώρισα τον Γιώργο Μαυρίδη μέσω ενός κοινού φίλου» συνεχίζει.

«Σ' αυτόν εμπιστεύτηκα και το πρώτο μου tattoo και μετά το επόμενο και πάει λέγοντας.»

  

 

 

 

 

«Ο Μαυρίδης έκανε κι αυτός γκραφιτι, οπότε είχαμε ένα κοινό παρονομαστή όσον αφορά την αντίληψη της αισθητικής. Ταιριάξανε τα χνώτα μας και μου έκανε την τιμητική πρόταση να με αναλάβει ως μαθητή του. Όταν μου έκανε την πρόταση ο Γιώργος, δούλευα ως 3d animator σε μια μεγάλη διαφημιστική στη Θεσσαλονίκη και παραιτήθηκα σε χρόνο d-t με μεγάλη χαρά. Από εκείνη την ώρα περνάω το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μου στο στούντιο.»

 

 

 

 

 

 

 

«Στην αρχή το στυλ μου ήταν πολύ επηρεασμένο απ' το γκραφιτι. Με τον καιρό απέβαλα ως ένα βαθμό αυτήν την επιρροή και προσανατολίζομαι κυρίως προς τον ρεαλισμό - με μια πιο σκοτεινή ματιά ίσως.»

 

 

 

 

«Σίγουρα προτιμώ να βαράω ασπρόμαυρα τατουάζ. Σε αντίθεση με το χρώμα, το ασπρόμαυρο μου δίνει μεγαλύτερη ελευθερία στον αυτοσχεδιασμό. Το tattoo είναι κάτι πολύ προσωπικό για τον καθένα. Κάτι που στα μάτια μου είναι νορμάλ, μπορεί να είναι περίεργο για κάποιον άλλο. Μ' αυτήν την έννοια δε μου 'χει τύχει κάτι περίεργο ή ακραίο.»

 

 

 

 

 

ΑΦΙΕΡΩΜΑ
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια