Το ειρωνικό mural του ΙΝΟ που λέγεται «Χωρίς ελπίδα» σε κάνει να αναρωτηθείς εάν υπάρχει καμία ελπίδα να βελτιωθεί η κατάσταση στο μέλλον.
Urban Culture

Χωρίς ελπίδα: το νέο έργο του ΙΝΟ στην Ίμπιζα

Ένα μικρό κορίτσι που προσεύχεται για χρήματα ήταν η συμμετοχή της Έλληνα street artist στο BLOOP Festival 2018

Με ένα έργο μεγάλων διαστάσεων με τον ειρωνικό τίτλο «Hopeless» (Χωρίς ελπίδα) ο Έλληνας street artist ΙΝΟ συμμετείχε στην όγδοη έκδοση του φεστιβάλ BLOOP στην Ίμπιζα, ενός πρότζεκτ που τρέχει εδώ και καιρό και έχει σκοπό να αλλάξει το αστικό περιβάλλον ολόκληρου του νησιού.

 

Το φετινό θέμα του πρότζεκτ που μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει συμμετοχές από σχεδόν 30 καλλιτέχνες (με murals και installations) ήταν «Hope», ελπίδα.

 

Ο ΙΝΟ ζωγράφισε ένα μικρό κορίτσι που προσεύχεται για χρήματα, με το οποίο κάνει κριτική στις σύγχρονες κοινωνίες, όπου η ευτυχία συνδέεται με με τα υλικά αγαθά.

 

«Η διαφήμιση στοχεύει στις νεαρές ηλικίες, το πιο ευάλωτο target group από όλα» εξηγεί. «Οι μεγάλες εταιρίες με τα τεράστια κονδύλια για μάρκετινγκ μπορούν να χειρίζονται τα χρήματά τους με απόλυτη ελευθερία και να τα διαθέτουν όπου θέλουν χωρίς καμία ευθύνη και επίπτωση».

 

Το ειρωνικό mural που λέγεται «Χωρίς ελπίδα» σε κάνει να αναρωτηθείς εάν υπάρχει καμία ελπίδα να βελτιωθεί η κατάσταση στο μέλλον. Και είναι άλλο ένα εξαιρετικό mural του ΙΝΟ.

 

 

 

 

 

Info:

www.bloop-festival.com @/#bloopfestival

www.ino.net @/#inoexpo

 

Urban Culture
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια