Δεκάδες φοιτητές από το Πανεπιστήμιο του Σίδνεϊ φωτογραφήθηκαν γυμνοί μαζί με ζώα για καλό σκοπό
Viral

Δεκάδες φοιτητές από το Πανεπιστήμιο του Σίδνεϊ φωτογραφήθηκαν γυμνοί μαζί με ζώα για καλό σκοπό

Κυκλοφόρησαν ημερολόγιο με γυμνές φωτογραφίες τους για να βοηθήσουν τους αγρότες που πλήττονται από την έντονη ξηρασία

Περισσότεροι από 60 φοιτητές από το Πανεπιστήμιο του Σίδνεϊ φωτογραφήθηκαν εθελοντικά για φιλανθρωπικό σκοπό, ποζάροντας γυμνοί μαζί με ζώα για τις ανάγκες ενός ημερολογίου. 

 

Ο φοιτητές του τμήματος κτηνιατρικής αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν ένα ημερολόγιο με γυμνές φωτογραφίες και να διαθέσουν τα έσοδα από τις πωλήσεις στους αγρότες της Νέας Νότιας Ουαλίας, καθώς η αγροτική βιομηχανία βρίσκεται σε οριακό σημείο εξαιτίας της φετινής φθινοπωρινής ανομβρίας, που ακολούθησε ένα από τους πιο ξηρούς Ιουλίους των τελευταίων 20 ετών.  

 

Την φωτογράφιση επιμελήθηκε η βραβευμένη Marilu Garozzo από το Σίδνεϊ, κρύβοντας επιμελώς τα γυμνά σώματα των φοιτητών με διάφορα ζώα, από άλογα και γουρούνια μέχρι πρόβατα. 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Some times you need to get a bit dirty to get the right shot ? thank you @andrewtsangaridesphotography for behind the scene photos #photographerlife #photographeratwork #vetsuncovered2019 @camdenfarmsstudentsociety #bareforbales

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marilu Garozzo (@marilu_garozzo) στις 

«Αυτό που σπουδάζουμε έχει μεγάλη σχέση με την γεωργία οπότε ξέρουμε από πρώτο χέρι την σοβαρότητα της ξηρασίας και πώς μπορεί να επηρεάσει του αγρότες», σχολίασε η τεταρτοετής φοιτήτρια Molly Greentree, που συντόνισε την πρωτοβουλία. 

 

Το Πανεπιστήμιο φιλοδοξεί να συγκεντρώσει τουλάχιστον 10.000 δολάρια από τις πωλήσεις του ημερολογίου, τα οποία θα διατεθούν άμεσα στην διανομή σανό και άλλων απαραίτητων αγαθών για τους αγρότες. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Viral
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια