Αναφορά σχολίου
1ον Ο γερμανικός στρατός μάλλον δεν ήταν και τόσο "αποτελεσματικός" αφού όπως ξέρουμε έχασε τον πόλεμο και η Γερμανία παρέμεινε διαιρεμένη για 40+ χρόνια.

2ον Ο ισραηλινός στρατός μπορεί επίσης να είχε αποδειχθεί λιγότερο "αποτελεσματικός" αν είχε να αντιμετωπίσει διαφορετικούς αντιπάλους.

3ον Οποιαδήποτε προσπάθεια να καταδικαστεί ένα κράτος που εγκληματεί παραλληλίζοντας το κράτος αυτό με τους ναζιστές δεν μπορεί παρά να είναι χοντροκομμένη προπαγάνδα. Θυμόμαστε ότι και ο Μπους "νέο Χίτλερ" αποκαλούσε τον Σαντάμ.

Πόσο μάλλον που για να "στηριχτεί" αυτή η θέση ανασύρονται τα παραδείγματα διαφόρων γερμανών με εβραϊκές ρίζες που πολέμησαν στον Β' Π.Π. Προφανώς και υπάρχουν πολλά τέτοια παραδείγματα εφόσον μιλάμε για μια εντελώς παρανοϊκή ρατσιστική νομοθεσία. Άλλο αυτό και άλλο να γράφουμε ότι οι σύγχρονοι ισραηλινοί κληρονόμησαν το ... μικρόβιο του ναζισμού από μερικούς γερμανούς με εβραϊκές ρίζες που πολέμησαν για τον Χίτλερ!

Δυστυχώς με άρθρα σαν κι αυτό το Ισραήλ βγαίνει κι από πάνω, αφού μπορεί βάσιμα να επικαλεστεί ότι ο συντάκτης προσπαθεί να φορτώσει στους εβραίους ακόμα και τον ...Χίτλερ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ