Αναφορά σχολίου
Όπως γραφω ακριβως απέναντί μου στη βιβλιοθήκη βρίσκεται η σειρά του Αντίκοσμου στην πολυτελή σκληρόδετη έκδοση. Δώρο από τους γονείς μου κάποια χρόνια (πολλα χρόνια) πριν. Νο 1 Τα "Δίδυμα φεγγαρια" Νο 11 και τελευταιο βιβλίο "Οι μυστηριώδεις γυναικες του Στεπφορντ" του Άϊρα Λεβίν (έχει γράψει και το Μωρό της Ρόζμαρι).

Παιδική ΕΦ? Χμμμ Τρία Παιδιά χαμένα στο Διάστημα διαστημικό ταξίδι με χειροποίητο πύραυλο φτιαγμενο στην Ελλάδα από τρία παιδια, συγγραφεας Χάρης Σακελλαρίου , "Ο ΕΕ από τα άστρα" Μάνος Κοντολέων επανεκδόθηκε πρόσφατα. Ενα που δεν θυμάμαι λεπτομέρειες και λεγόταν "Ο επισκεπτης" Νομίζω, για ένα αγοράκι που τηλεμεταφερόταν μέσω της σκέψης των παιδιών του 3000 μχ στο 3000 μχ. Δεν θυμάμαι περισσότερα όμως ούτε το συγγραφεα. Από την καταπληκτική σειρά των παιδικών βιβλίων του Ψυχογιου το "Ερχονται οι Διαστημάνθρωποι" του Τζουλιάνο Αμίτσι (το ξαναδιάβασα μεγάλη και ήταν επίσης εξαιρετικό).

Έχω τα τεύχη του Nova του Απαγορευμένου Πλανήτη των Πλειάδων και του Asimovs science fiction σχεδον ολα (Μου λειπουν μερικα από το asimovs) Επίσης αγόραζα φανατικα (αλλα λογω μετακομίσεων δεν εχω ουτε ενα) το Φανζίν της λέσχης του φανταστικού Ιωαννίνων. ΕΦ για πάντα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ