Αναφορά σχολίου
[ΣΟΚ]
Καταρχάς αγαπητή συντάκτρια να σε ευχαριστήσω για την επανειλημμένη προβολή του θέματος.
Ακριβώς αυτή η συμπεριφορά δίωξης, καταδίκης και αφορισμού (για να επιλέξω κι έναν όρο από την αντίπερα σου όχθη) οδήγησε το Χριστιανισμό στην κυρίαρχη θέση που κατέχει σήμερα.
Όσο βάλλεις, τόσο ισχυροποιείς και θυματοποιείς τους "αντιπάλους" σου. Εύγε!

Εγώ και πολλοί άλλοι εδώ μέσα, φαντάζομαι, αναζητούμε αλήθειες. Ο κκθένας με τον τρόπο του.
Δυστυχώς εγώ προσωπικά, δεν έχω βρει αληθινότερη αλήθεια από αυτήν που διδάχτηκα ως Χριστιανός και μέχρι να βρεθεί κάτι καλύτερο, λέω, αν μου επιτρέπεις, να εξακολουθήσω να διατηρώ τις απόψεις μου και να μη με βιάζεις από θέση ισχύος.

Θα ήταν σαν να έκλεβα καραμέλα από παιδάκι, αν γύριζα την μπάλα στην δική σου περιοχή του μη-χριστιανιισμού και μιλούσα για αυτά μωρέ, τα γνωστά προβλήματα του σύγχρονου πολιτισμού (που αν και σου φαίνεται παράξενο δε δημιούργησε το παπαδαριό) :
- δολοφονίες ανηλίκων και amber alert νέων και γέρων
- ελεύθερη διακίνηση ναρκωτικών
- οροθετικούς, τρανσέξουαλ, εκδιδόμενους, θύματα Traficking, θύματα ελπίδας
- επανειλημμένως ψυχαναλημένους και ξεκασμένους
- κανίβαλους και ****λάγνους (βάλε ότι πρόθεμα θέλεις)
- σπα και κέντρα yoga, zumba και ενδοσκόπισης (βάλε και στο ενδοσκόπιση ότι πρόθεμα θέλεις).
Αυτό είναι το τοπίο...
Προσωπικά αξιολογώ αυτά τα θέματα ως σημαντικότερα, από τις εικόνές του Χριστού και το Ευαγγέλιο των δικαστηρίων, τον ύμνο και τα θρησκευτικά των σχολείων και τον αν τα ομόφυλα ζευγάρια θα παντρεύονται στην Τηλο ή στην Πύλο.

Στη φυσική ξέρεις δεν υπάρχει σκοτάδι. Το λέω αυτό γιατί αναφέρεσαι συνεχώς στο "σκοταδισμό". Το σκοτάδι περιγράφεται σαν απουσία φωτός, ενέργειας.
Αν θεωρείς το Χριστιανισμό, σκοταδισμό, τότε πες μας ποιο είναι το δικό σου φως, χωρίς να καταφύγεις σε γενικόλογες και ανεφάρμοστες τύπου σοβιέτ ουτοπίες , περί αγάπης, δημοκρατίας αααα ναι! ..... και παγκόσμιας ειρήνης;

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ