Αναφορά σχολίου
Δεν σημαίνει ότι είναι βίζιτα όποια το κάνει αυτό (υποθέτω απάντησες στο σχόλιο από πάνω), είναι η πραγματικότητα. Από μια ηλικία και μετά, όλες οι γυναίκες έχουν 5-10 βασικές απαιτήσεις. Κάποια μικρότερη σε ηλικία μπορεί όντως να μην την ενδιαφέρει καθόλου το οικονομικό, να είναι τρελά ερωτευμένη και να μην την πειράζει όντως να την βγάζει σε παγκάκια και πάρκα και βόλτες με καφέ στο χέρι. Από τα 24-25 και μετά, καλώς ή κακώς, όσο ρομαντικά και να το δει στην αρχή, όσο και να τον γουστάρει τον άλλο, όσο και να πιστεύει για τον εαυτό της ότι το οικονομικό δεν παίζει κανέναν ρόλο για αυτή, σιγά σιγά θα ξενερώσει.

Θέλει και τις εξόδους της, και τις ταβέρνες της, και να μπορεί να την κερνάει κανά ποτό που και που ο άλλος, να έχει την δυνατότητα για μια εκδρομή, έστω για 5-6 μέρες διακοπές το καλοκαίρι, να μπορεί να τις κάνει 2-3 δώρα μέσα στον χρόνο.

Είναι φυσιολογικό και δεν σημαίνει ότι εκπορνεύεται.
Είναι ωραία φυσικά η ιδέα και πολύ ρομαντικό ότι τα λεφτά δεν παίζουν ρόλο και ότι "εμένα ειδικά μου είναι αδιάφορο, καλό παιδί να 'ναι", αλλά η πραγματικότητα είναι σκληρή.

Μια φορά δεν θα σου πάρει δώρο στα γενέθλια γιατί είναι άνεργος, το καλοκαίρι οι φίλες σου θα πάνε διακοπές και εσύ θα την βγάλεις σπίτι, Αγ. Βαλεντίνου θα πάτε απλά για περπάτημα...όλα αυτά σιγά σιγά αρχίζουν και σε τρώνε. Και ειδικά αν έχεις
επιλογές γιατί είσαι εμφανίσιμη, τα βάζεις κάτω και τα ζυγίζεις.

Το να λέμε ότι το χρήμα δεν παίζει ρόλο είναι εντελώς κοροιδία, βλέπουμε παντού τι γίνεται και αν ισχύει αυτό ή όχι. Παίζει τεράστιο ρόλο είτε μας κακοφαίνεται, είτε όχι.

Δεν μιλάμε για τις extreme περιπτώσεις που η άλλη θέλει να τις τα πληρώνει τα πάντα ο άλλος και έχει και μεγάλες απαιτήσεις, αλλά όλες σχεδόν οι γυναίκες έχουν αυτές τις 5-10 βασικές απαιτήσεις και έναν άνεργο χωρίς εισοδήματα πολύ, πολύ δύσκολα θα γυρίσουν να τον κοιτάξουν (αν μιλάμε για κάτι σοβαρό, μια σχέση και όχι μια ξεπέτα της μιας βραδιάς).

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ