Αναφορά σχολίου
Τα ποσοστά στο μήκος του πέους έχουν το γνωστό +40% bonus που αποτελεί και τον βασικό φόβο των ανδρών.

http://www.sciencemag.org/news/2015/03/how-big-average-penis

15.521 άντρες μετρημένοι με τα χεράκια των γιατρών και .... πιέζοντας το λίπος ... μέσος όρος ;;;; μόλις 13.1cm αγόρια ..

13 εκατοστά με τον χάρακα να πιέζει το λίπος .... όσο επιθετικές είμαστε οι γυναίκες , τόσο χαζά είναι τα αγόρια και αυτοπαγιδεύονται.

Μόλις 5% θα τον έχει μικρότερο από 10 εκατοστά και μόλις 5% θα τον έχει πάνω από 16 εκατοστά.

Ελάτε τρομαγμένα αγόρια και πονηρές τσουπρίτσες να το πάμε άλλη μία ...

Μόλις 5% θα τον έχει μικρότερο από 10 εκατοστά και μόλις 5% θα τον έχει πάνω από 16 εκατοστά.

10 με 16 λοιπόν το 95% των ανδρών..... λογικό αν σκεφτείς το μέγεθος του κόλπου 7-10 εκατοστά σε ηρεμία ....

Αυτά ξέρετε τσοντόπληκτα νιάτα , έχουν φτιαχτεί για να ταιριάζουν μεταξύ τους....

Μετά σου λέει η άλλη που πήγαν όλοι οι άντρες και γιατί δεν μας την πέφτουν ... γιατί αγάπη μου αν το 50% έχει 12cm πέος και ψηφίζει ότι τον έχει 16 , τότε απλά μέσα στο μυαλό του ήδη έχει χάσει το παιχνίδι του σεξ.

Έτσι λοιπόν βλέπεις στο σχολείο ... φλερτάρουν με το ζόρι 2 στα δέκα αγόρια , στις σχολές ;; το ίδιο ;; στα μαγαζιά ;; το ίδιο ... έτσι όπως τα έχουν κάνει οι ίδιοι ... χρειάζονται 15 εκατοστά και πάνω για να θεωρήσουν τον εαυτό τους στοιχειωδώς άντρα.Μα 15 εκατοστά και πάνω είναι λίγοι ... περίπου 10 με 15% ....

Τώρα , γιατί έγινε η έρευνα με τα 15.000 και πλέον άτομα ...;;;;

Μα γιατί σχεδόν σε όλο τον δυτικό τζοντόπληκτο πολιτισμό οι άντρες τις τελευταίες 2 δεκαετίες άρχισαν να πηγαίνουν στους ουρολόγους και να ζητάνε να μεγαλώσουν το πέος τους .
Γιατί οι ψυχίατροι , ψυχολόγοι και σεξολόγοι αντιμετωπίζουν ορδές νέων που κλαίγονται για τα 10,11,12,13,14,15 εκατοστά τους .... και οι 15άρηδες να αμφιταλαντεύονται αν πρέπει να κάνουν σεξ ή να πάνε σε μοναστήρι ...

Η έρευνα αυτή έγινε γιατί γυναίκες και άντρες κάνουν σεξ με αίσθημα μειονεξίας σε Ευρώπη και Αμερική , και αυτό γιατί όσα πέη και να δεί μια γυναίκα και ένας άντρας , αρκούν 10 λεπτά στο ίντερνετ για να του δημιουργήσουν αίσθημα μειονεξίας.

Είναι πολύ άσχημο να βλέπεις αναγνώστες σε ανωνυμία να βάζουν τέτοια τρικλοποδιά στον εαυτό τους.

Τώρα για 20 εκατοστά που θέλει μία στα σχόλια ... τι να σου πω και ο Σειρηνάκης ψάχνει να βρει έστω έναν τέτοιο γιατί μέχρι τώρα και μετά από χιλιάδες βιογραφικά ... με 16άρια και στην καλύτερη με 18άρια(από το εξωτερικό αυτά) την βγάζει την δουλειά.

Θα πρέπει μια μέρα να μιλήσουν ανοιχτά οι γιατροί για το πως γίνεται η σύλληψη στο σεξ ... εκεί πλέον θα καταλάβουν όλοι όσο χαζοί και αν είναι τον ρόλο των εκατοστών στο σεξ.

Τέλος .... νέες εκτιμήσεις λένε ότι το μέσο πέος μπορεί να είναι ακόμα μικρότερο από τα 13cm και αυτό γιατί είναι πολύ δύσκολο να πείσεις κάποιον με πέος μικρότερο από 10 εκατοστά να πάει να του το μετρήσουν....

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ