Αναφορά σχολίου
Απαντάω συνολικά στους παραπάνω με αφορμή το καθόλα σωστό μήνυμα που μόλις διάβασα. "Οι άντρες είναι τόσο τρομαγμένοι για το μέγεθος τους που συνθλίβονται και μόνο στην ιδέα να απαντήσουν με απόλυτη ανωνυμία για αυτό."
Και έρχομαι να προσθέσω προς όλους και όλες ...

Τι ελπίδα έχει να διεκδικήσει να πάρει και να δώσει σεξουαλική ηδονή ένας άντρας με 12 cm πέος , που -ανώνυμα- δεν τολμάει να πει ότι τον έχει κάτω από 16 ;;; Αν κρίνω από τις απαντήσεις , τότε το 50% των ανδρών ... δεν τολμάνε να δούνε τον εαυτό τους σε καθρέφτη... άρα ποια η πιθανότητα να φλερτάρουν ;Δεν μπορώ να φανταστώ ότι κάποιος που δεν μπορεί να κλικάρει από το σπίτι του με ειλικρίνεια τολμάει να αντικρίσει τα 12 cm στον καθρέφτη του...
Βλέπουμε ότι μετά από ένα επιστημονικό άρθρο με την μεγαλύτερη μέτρηση παγκοσμίως από γιατρούς , υπήρξαν αγόρια εδώ ,που προσπάθησαν και πάλι με χαζό τρόπο να μας πουν ότι τον έχουν πραγματικά μεγάλο .Τα 16cm τα έκαναν 18cm για αρχή. Δημιούργησαν μάλιστα και φανταστικά προβλήματα που έχει το μεγάλο ... για να δείξουν ότι είναι προικισμένοι αλλά ταπεινοί και ίσως δυστυχείς, ώστε να κάνουν ποιο αληθινό και προσιτό το σχόλιό τους .
Δηλαδή βλέπουμε αγόρια να αντιδρούν γιατί θίχτηκε το αυτοκτονικό ψέμα τους....γιατί θίχτηκε η ψευδαίσθηση τους .
Γυναίκα 24 ετών , με σπουδές σχετικές με την ανθρώπινη συμπεριφορά .... ωστόσο τα όποια εύσημα για το αρχικό μου σχόλιο ανήκουν στο έτερο ήμισυ ,που είναι ένας τεχνολόγος 30 ετών, όπου σε προσωπικές μας συζητήσεις ήταν κάθετος ότι η πλειοψηφία των ανδρών τρέμει μπροστά στο θέμα του μεγέθους. Δεν δίσταζε μπροστά σε άτομα του κύκλου μου να καταρρίπτει τα πληθώρα σεξουαλικά προβλήματα των ανδρών και να βάζει σαν κορυφαίο το θέμα του μεγέθους.

"Εσύ έχεις σπουδάσει τους ανθρώπους ... εγώ έχω κάνει φαντάρος και τους είδα να ξεβρακώνονται στα όρια του εγκεφαλικού ... το κλισέ του ..."

Ομολογώ ότι δεν περίμενα να πέφτει τόσο μέσα . Βλέπουμε όμως εδώ ότι σε ένα ανώνυμο ερωτηματολόγιο , ο άντρας καταφέρνει να αισθάνεται λίγος και να λέει ψέματα φοβούμενος ποιον ;;; Τον ίδιο του τον εαυτό. Αν συνυπολογίσουμε την (λογική) ντροπή της γύμνιας μιας νέας σεξουαλικής επαφής , τότε πάνω από το 60% των ανδρών είναι εκτός παιχνιδιού. Τέλος με την ευκαιρία αυτού του σχολίου θέλω να πω την γνώμη μου γιατί γίνεται αυτό.Πιστεύω ότι είναι καθαρά έλλειψη παιδείας , επίσης η μυστικοπάθεια γύρω από το σεξ τα κάνει χειρότερα και να μην ξεχνάμε ότι το σεξ θεωρείται από την επίσημη θρησκεία κάτι βρώμικο ,"αμαρτία" , κάτι που επηρεάζει και σήμερα σε κάποιο βαθμό. Φανταστείτε ότι το ίδιο πρόβλημα θα μπορούσε να υπάρχει με την οδήγηση . Τρομαγμένα αγόρια να μην πιάνουν μηχανές και αυτοκίνητα γιατί δεν έχουν τις επιδόσεις των επαγγελματιών . Το ίδιο πρόβλημα θα μπορούσε να υπάρχει στα αθλήματα , να μην ασχολείται κανείς με το ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ γιατί έχει πολύ κακές επιδόσεις σε σχέση με τον επαγγελματία . Ο λόγος που δεν έχουμε πρόβλημα να κάνουμε όλα τα παραπάνω σαν κοινοί θνητοί είναι γιατί τα έχουμε απομυθοποιήσει ... έτσι ο Σουμάχερ είναι ο καλύτερος οδηγός , ναι , αλλά είναι ανάπηρος τώρα , ο Ρόσσι επίσης είναι κορυφαίος , ναι , αλλά είναι γεμάτος λάμες , ο Ρονάλντο είναι μπαλαδόρος ναι αλλά δεν έχει γόνατα από τα 25 ... Στο σεξ , δεν έγινε ποτέ απομυθοποίηση ,μάλιστα , το ίντερνετ στο σύνολό του είναι μια παγκόσμια κοινότητα λατρείας του μεγάλου φαλλού.

Το λέω άλλη μία φορά μπας και το συλλάβουμε ....

"ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΨΗΦΙΑΚΉ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΓΆΛΟΥ ΦΑΛΛΟΎ"

Αυτό το νέο μέσο που θα έκανε την επανάσταση είναι μια βιβλιοθήκη όπου τα το 30% των βιβλίων έχει να κάνει με τον Μεγάλο Φαλλό και το 60% της επίσκεψης των χρηστών σχετίζεται με το να δει Μεγάλους Φαλλούς.

Η πιο σύγχρονη καταγραφή του παγκόσμιου πολιτισμού μας , είναι κυρίως Τσόντα , αγόρια και κορίτσια.

Μεγάλα πέη υπάρχουν ,το λέει η έρευνα 5% είναι πάνω από 16cm με μόλις το 1% να βρίσκεται στα 18cm και από εκεί και μετά να μην υπάρχει κανένα στοιχείο για 19,20,21 cm .

Κανένα στοιχείο μέσα σε 15.000 μετρήσεις , μέσα σε 15.000 άντρες που ξέρανε ακριβώς τι έρευνα γίνεται , δεν βρέθηκε ούτε ένας ..... οπότε τσοντόπληκτα , τσοντοβασανισμένα νιάτα , πριν φτάσετε 40 χρονών παρθένοι και πρίν φτάσετε 40 χρονών ανοργασμικές ανικανοποίητες γιατί περιμένετε να βρήτε την προβοσκίδα που ακούτε από τις φίλες σας , από τους άντρες , από την ίδια σας την μάνα σαφώς από το ίντερνετ , δεν πάτε λέω γω σε μία παραλία γυμνιστών αυτό το καλοκαίρι να μάθετε λιγάκι πως είναι το φυσιολογικό γυμνό σώμα ;;;;

Μπας και κάνουν και οι ψυχολόγοι διακοπές ;;;

Θα πρέπει πάντως κάποια στιγμή οι ειδικοί να μιλήσουν ... δεν είναι δα και κάτι δύσκολο , ας πάρουν γυναίκες επαγγελματίες να κάνουν μάθημα ανατομίας του γυναικείου πρώτα σώματος , να το δει ο κάθε πικραμένος μπας και διεκδικήσει λίγη χαρά στα σκέλια του , μπας και ξεκολλήσει λιγάκι να κάνει και καμιά έρημη γυναίκα χαρούμενη .

Όσο για κάποιους που λένε ότι τον έχουν 17,18,19 να ξέρετε ότι η αμοιβή που δίνει ο Σειρηνάκης είναι αρκετή ώστε από μία ταινία να μην ξαναδουλέψετε για ένα χρόνο , οπότε από την στιγμή που υπάρχει τόσο μεγάλο κίνητρο , δεδομένου και των πανέμορφων κοριτσιών , δεν είναι λίγο περίεργο να βλέπουμε τα γνωστά 4 - 5 άτομα συνέχεια(που δεν είναι καν 17,18,19cm) ;;;

Αλήθεια ... το έχει καταλάβει κανένας σας πόσο είναι 18cm...;;;;; Για να δώσω μια εικόνα σύγκρισης ... μιλάμε για ένα πέος που θέλει 3 γεμάτες γυναικείες παλάμες από την βάση του μέχρι την βάλανο ...

...για ορμήξτε άλλη μια φορά στο ίντερνετ , στο αγαπημένο σας θέαμα και δείτε ... πόσα τέτοια υπάρχουν ;;;

18 cm θα τα ζήλευαν πολλοί διεθνείς πορνοστάρ ....

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ