Αναφορά σχολίου
Εδώ ο κόσμος χάνεται και εμείς ξαναβγάζουμε τον μπαμπούλα από την ντουλάπα, που λέγεται ΧΑ και που στην τελική η δυναμική της φαίνεται να έχει τερματίσει και μάλλον, θα έχει πτωτικές τάσεις στο μέλλον (εκτός αν τα σκατώσει περισσότερο η κυβερνηση στο θέμα του μεταναστευτικού και έχουμε τίποτα εξεγέρσεις μεταναστών που τα αντανακλαστικά, θα είναι τελικά η ενίσχυση της).

Προσωπικά πάντως, για να είμαι ειλικρινής, φοβάμαι πολύ περισσότερο τον Τσίπρα και τον επιτελείο του παρά τον Μιχαλολιάκο και σίγουρα στο μέτωπο κατά του Νεοναζισμού, ρατσισμού και ισότητας όλων των Ελλήνων πολιτών, δεν θα τους έβαζα σε καμία περίπτωση δίπλα μου, με ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, ούτε τάβλι δεν θα ήθελα να παίξω, πόσο μάλλον να συμμαχήσω σε κάτι. Είναι τόσα τα προβλήματα που ζούμε στην καθημερινότητα μας που ειλικρινά και πάλι, τέτοια άρθρα παλότι καλοπροαίρετα, αποπροσανατολίζουν και αλλάζουν τις προτεραιότητες μας. Τα κύρια προβλήματα μας είναι η οικονομική ασφυξία η απαξίωση πατριωτικών ιδεών και παραδόσεων όπως επίσης και η έλλειψη ελπίδας για το μέλλον και όχι αυτή η χούφτα ανθρώπων που αποτελούν τον πυρήνα της ΧΑ (φαντάζομαι συμφωνείτε ότι το 7% των ψηφοφόρων δεν κυκλοφορεί με σουγιάδες τα βράδυα να μαχαιρώνει αλλοδαπούς, μην τρελαθούμε) που κατά καιρούς σπάνε κανένα κεφάλι ή μαχαιρώνουν τον κακομοίρη αλλοδαπό, του έτυχε να βρεθεί μόνος του.

Προσωπικά αδιαφορώ αν ο Χ Χρυσαυγίτης (ψηφοφόρος ή του πυρήνα) είναι πραγματικά Νεοναζιστής ή όχι, είναι δικαίωμα του, όσο αδιάφορο (και γελοίο) μου είναι ότι ο κος Πολάκης έχει τον Άρη Βελουχιώτη στο γραφείο του και ο παραδίπλα αριστερός, τον Stalin, αυτόν τον.. άγιο άνθρωπο που σκότωσε κάτι εκατομμύρια κόσμο, περισσότερους και από Χίτλερ ένα πράγμα.

Η ΧΑ κατά την άποψη μου πρέπει να αντιμετωπίζεται ΠΟΙΝΙΚΑ γι' αυτά που διαπράτουν και όχι, γι αυτά που πιστεύουν ή θεωρούμε εμείς ότι πιστεύουν, αν θέλουμε να λέμε ότι ακόμα έχουμε ακόμα Δημοκρατία δλδ..

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ