Αναφορά σχολίου
Πολύ ωραία ολα αυτά και μπράβο που σέβεται τους υπαλλήλους του ο Καρέλιας και του χρόνου πάλι με υγεία.Μακάρι ειλικρινά όλα τα αφεντικά και οι εργοδότες να σας μοιάζανε έστω στο ελάχιστο και να ακολουθούσαν το παράδειγμα σας.

Θα παρακαλέσω όμως σαν πελάτης σας εδώ και χρόνια (κοινώς και εγώ συνέβαλα στο να μοιραστούν αυτα τα 3 εκατομμύρια) , το καπνό των 30γραμμαρίων που το ακριβήνατε και το φθάσατε στα 7ευρώ σχεδών , να υπολογίζετε 3-4 γραμμάρια παραπάνω στο σακούλι και για εμας τα φτωχά πελατάκια γιατι σε κάθε σακούλι κάθομαι και βγάζω κλωναράκια,αγκαθάκια , και το σακούλι πόσο ζυγίζει ?? μην πληρώνω λοιπόν 7 ευρώ για 23γραμμάρια ρε παιδιά, κρίμα είμαι και γω φτωχός άνθρωπος και πελάτης σας χρόνια. Μετα αναρωτιούνται κάποιοι γιατι οι πιο πολλοι αγοράζουν καπνά αγρινίου με 20ευρώ το κιλό. εεμμ

Οσοι δε καλοπροαίρετοι μου συνιστήσουν να το κόψω. Οχι κύριε, για εμενα το φτωχό δυο απολαύσεις μου μείνανε σε αυτην την ρημαδοζωή, ενα τσιγαράκι και ενα πιοτάκι. Δηλαδή με το έτζι θέλω σας θα μου τα κόψετε αυτά ??

Οσο δε για τα εξοδα νοσοκομείου που θα έχω αμα βγάλω καρκίνο τα έχω χιλιοπληρώσει ήδη εις την εκατοστή με ΙΚΑ, εισφορές ΤΕΒΕ και μετέπειτα ΟΑΕΕ , και για να τρώνε και να γλεντοκοπάνε τώρα οι του δημοσίου και οι πολιτικοί. Και του χρόνου εδώ να μαστε με υγεία να τα λέμε παιδιά! Καλη πρωτοχρονιά!!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ