Αναφορά σχολίου
Εδώ δεν έχει γίνει σχολιασμός της ελληνικής σημαίας γενικώς, της όποιας βαρύτητάς της, και των συμβολισμών της. Κακή προσπάθεια βαπτίσματος του tktk ως (ανιστόρητο) ανθέλληνα. Ο τελευταίος αναφέρθηκε σε *συγκεκριμένο* πλαίσιο στο οποίο χρησιμοποιείται η σημαία και μάλιστα πέραν του δέοντος, από άποψη μεγέθους.

Η συγκεκριμένη ομάδα, ως γνωστόν, φέρει απ’ την μία μπάντα, επισήμως, το ειδικό της σήμα/διακριτικό, το οποίο περιλαμβάνει το εθνόσημο της χώρας, και από την άλλη το σήμα της αστυνομίας το οποίο επίσης περιλαμβάνει το εθνόσημο, περαιτέρω …σημαιοστολισμοί, σε καθημερινή βάση, είναι μάλλον περιττοί, εκτός κι αν ο καθένας μπορεί να βάζει στην στολή του ραφτά, και να κρεμάει, επίσης, σημαιάκια κατά το δοκούν.

Δεν γνωρίζω αν απαξάπαντες που φέρουν σημαιοστολισμένες μηχανές, στο force, πρόσκεινται στην ακροδεξιά, αλλά είναι -τουλάχιστον- τραγελαφικός ισχυρισμός να λέμε ότι όσοι -όντως- ανήκουν θα είναι και τόσο γκάο-μπίο πια, ούτως ώστε να κρεμάσουν καραμπάμ σβάστικες (ή στοχάδια ή και μαιάνδρους), δεν νομίζεις;

[Τέλος, ναι, φυσικά και υπάρχουν περιπτώσεις όπου η ΧΡΗΣΗ του συμβόλου (ελληνικής σημαίας) είναι θράσος, αλλά όχι το ίδιο το σύμβολο, όπως εδώ:

http://www.topontiki.gr/article/64526/nazistikoi-hairetismoi-ss-kai-opla-stin-ekthesi-gia-ti-hrysi-aygi-photos]

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ