Αναφορά σχολίου
Πριν συγκρινετε προθεσεις καλο είναι να λαμβάνεται υποψιν σας ότι: ΠΑΝΤΑ συγκρινουμε όμοια πραγματα ΠΟΤΕ ανόμοια. Τοπικη αυτοδιοικηση και Ιδιώτης ΔΕΝ είναι όμοια πραγματα προς συγκριση σε κανενα επιπεδο ποσο μαλλον σε "προθεση".

Για να γίνουν πιο ξεκάθαρες οι προθέσεις της δημοτικής αρχής μπορεί να σημειωθεί ότι το 2015 δόθηκαν 100.000 ευρώ για τη στείρωση 500 αδέσποτων εντός 1 έτους ενώ η κ. Ταπούτη στείρωσε 576 αδέσποτα χωρίς ούτε 1 ευρώ εντός 4 ημερών. Πηγή: www.lifo.gr.

1.Τα 100.000 ευρω είναι το κοστος για την στειρωση 500 αδεσποτων, σωστα; Η κ.Ταπουτη στειρωσε 576 χωρις να χρεώσει καποιον κατι, όχι χωρις κοστος ΑΛΛΑ χωρις να χρεώσει καποιον, οι εν λογο στειρώσεις προφανώς και έχουν καποιου είδους κοστους που το απορόφησε η εν λογο κυρια, εξοδα υλικων, αμοιβη κτηνιατρων, λοιπα λειτουργικα εξοδα κτλ. Το λέω γιατί μπορει να δωθει η εσφαλμένη εντυπωση ότι η στειρωση δεν έχει κοστος αλλα ο "κακων προθεσεων" δημος παραυτα ελαβε 100.000 ευρω. Ο Δημος έκανε τις 500 στειρώσεις ναι ή όχι; δεν νομίζεται ότι για την συγκριση "προθεσεων" είναι βασικη πληροφορία για την οποία είναι οντως υπόλογος ο Δημος;

Αλλο δεν έχει κοστος αλλο απορροφω και δεν μετακυλω το κοστος.

2.Τωρα παμε στα κυνικα περι "προθεσεων": η κα. Ταπουτη είναι ιδιώτης και μπορεί κατα προσωπικη βουληση να διαθετει την προσωπικη της περιουσία κατα προθεση. Ενας Δημος δεν μπορει. Η συγκριση μεταξυ Δημου και κα.Ταπουτη είναι αδικος, διότι όχι μονο δεν διαθετουν το ίδιο επιπεδο ελευθερίας περι προθεσεων και δρασεων αλλα η κα.Ταπουτη είναι οικονομικα υπολογη ΜΟΝΟ στον εαυτο της, ενας Δημος είναι υπολογος στην νομοθεσία και αλλες υποχρεώσεις απεναντι σε μερικες χιλιάδες αλλους συναθρώπους και ανθρώπους που απασχολει.

Η συγκριση που επιδιώχθηκε είναι ας το πω ευγενικα λανθασμενη.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ