Αναφορά σχολίου
"... με αποτέλεσμα να μην ασχολείται κανείς με αυτές ούτε και με τα αιτήματα των δήθεν «απεργών» που, μονίμως «αγανακτισμένοι», βρίσκουν τρόπο να μη δουλέψουν, διαλύοντας τη ζωή των άλλων, και ολόκληρης της χώρας."

"Οι συζητήσεις που κάνουμε είναι για το πότε θα πάρουμε σύνταξη. Η εργασία, όμως, είναι δημιουργία. Κι όμως, προτιμούμε την σύνταξη στα 50 κι ας σαπίζουμε στη γωνιά ενός καφενείου..."

Δυο μικρα χαρακτηριστικα αποσπασματα για να καταλαβει ο καθενας ποσο υπεροχη ειναι η ζωη μεσα στην αδιεπεραστη φουσκα της "διανοησης".

Κατα τα λοιπα, ειπωθηκαν διαφορα κενα ευχολογια σχετικα με τον αξιακο κωδικα που πρεπει να αναπτυξουμε και την επιστροφη στο φανταστικο, υπεροχο, λατρεμενο παρελθον με τα ασβεστωμενα πεζοδρομια. Κατονομαστηκαν επισης εγκληματικες ομαδες που καινε τις πολεις αλλα η χολερα της χρυσης αυγης εμεινε στο σκοταδι. Εγινε μικρη αναφορα στη λεξη "φασιστας" κι οχι φασιστας.

Για οποιον δεν ενδιαφερεται για τα χομπι της κυριας και την αποψη της για τη μουσικη το θεο και το θανατο(σεβαστες, απολυτα προσωπικες σκεψεις) η αξια της συνεντευξης οσον αφορα κοινωνικοπολιτικα θεματα ειναι μηδενικη.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ