Αναφορά σχολίου
#4 Δυσκολάκι να κάνεις δουλειά που αναγκαστικά πρέπει να χαλάσεις τη ζαχαρένια κάποιων, είτε έισαι γυναίκα είτε όχι. Νομίζω πως και οι άντρες τρώνε την προπαγάνδα του να μην γίνονται δυσάρεστοι στην Ελλάδα. Ίσως και πιο πολύ από τις γυναίκες, που όσο να ΄ναι σαν μάνες θα πρέπει να επιβάλλουν την τάξη στα βλαστάρια τους κάποια στιγμή.
Ποιοι είναι οι κανονισμοί της βιβλιοθήκης; Υπάρχουν κάπου γραμμένοι σε κοινή θέα; Αν υπάρχει κανόνας που ζητάει απόλυτη ησυχία και εσύ το κάνεις το σουτ με νορμάλ τρόπο, και όχι σαν στραβωμένη καρακάξα, δε θα σε παρεξηγήσει κανείς. Κατά βάθος οι περισσότεροι την ώρα που κάνουν φασαρία ξέρουν πως είναι λάθος, και ακόμα και αν στραβώσουν εκείνη την ώρα θα νιώσουν την αίσθηση του δικαίου (κατά βάθος, ντάξει, πολύ το βάθος να είναι και μεγάλο). Κάπως όπως όταν σε πιάνουν να αντιγράφεις σε εξετάσεις και εκείνη την ώρα σου τη σπάει ο επιβλέπων που πάει και κάθεται επίτηδες μπάστακας δίπλα σου και σε λοξοκοιτάει, αλλά ξέρεις ότι έχει δίκιο οπότε δεν του κρατάς κακία.
Επίσης, σκέψου πόσο κρίμα είναι για τα άτομα που επισκέπτονται τη βιβλιοθήκη και θέλουν να δουλέψουν/διαβάσουν σε ησυχία και δεν μπορούν. Γι' αυτούς η δουλειά σου είναι πολύ σημαντική.
Στην τελική μπορεί εσύ να το κάνεις ολόληρο θέμα στο κεφάλι σου, πως γίνεσαι δυσάρεστη και ωχ αμάν μην είσαι υπερβολική και τέτοια, και είναι πολύ καλό που προβληματίζεσαι, αλλά στην τελική τη δουλειά σου κάνεις και το ποιόν προσωπικότητάς σου δεν θα κριθεί από το αν σε συμπαθάνε οι επισκέπτες της βιβλιοθήκης. Νομίζω αν μπορέσεις να διατηρήσεις μια κομψότητα στο σουτ σου δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ