Αναφορά σχολίου
Τη βάζαμε κάποτε, ανάμεσα σε δύο προτάσεις με σχετικό νόημα. Τώρα τις προτάσεις τις λένε περιόδους, οπότε ισχύουν τα εξής:

Άνω τελεία (·) (παυστικό σημείο στίξης: σταμάτημα της φωνής λίγο μικρότερη από την τελεία και λίγο μεγαλύτερη από το κόμμα) βάζουμε για να φτιάξουμε ημιπεριόδους, δηλαδή για να συνδέσουμε δύο κομμάτια μιας περιόδου που είναι συνδεδεμένα νοηματικά και έχουν κάποια σχετική αυτοτέλεια (Ο καθηγητής εξήγησε τι πρέπει να κάνουμε· σκοπός είναι να συμπληρώσουμε σωστά το ερωτηματολόγιο)
http://vprassas.blogspot.gr/2011/02/blog-post.html

Η άνω τελεία ενδυναμώνει τη λειτουργία του κόμματος και ελαφρύνει εκείνη της τελείας. Χρησιμοποιείται για να διαιρεί προτάσεις σε συνοχή μεταξύ τους, με το ίδιο νόημα και είδος. Σημείο μάλλον ραφινάτο, παρά τραχύ. Χρησιμοποιημένο και κατανοητό από ελάχιστους, και γι’ αυτό σε σταδιακή κατάργηση, χρησιμεύει στο να συλλαμβάνει ειδικές διαβαθμίσεις και λεπτές πτυχές του γραπτού λόγου.
http://www.efsyn.gr/arthro/teleia-komma-ano-teleia

αλλά τώρα και να θέλεις να την βάλεις, πού να την βρεις στο πληκτρολόγιο; Υπάρχει τρόπος να μπει, βέβαια, αλλά είναι σύνθετος και δύσκολος οπότε λες: άσε καλύτερα...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ