Αναφορά σχολίου
...Και φυσικά έχει σημασία το τι βλέπει, κανείς, που και ίσως πότε. Άλλες "απαιτήσεις" και αλλο επίπεδο θορύβου είναι ανεκτό αν βλέπει, κανείς, π.χ. το star wars σε απογευματινή προβολή στα βίλατζ, με τον νεαρόκοσμο και την "ποπ κορν culture", άλλες αν βλέπει το χρώμα του ροδιού, σε βραδυνή, άλλες αν βλέπει b' horror movie, σε φεστιβάλ, μεταμεσονύχτια, άλλες σε θερινό κ.λπ.

Πάντως, προσωπικά, σε "σοβαρές" ή/και "κουλτουρέ" ταινίες, τα τελευταία χρόνια, δεν νομίζω ότι μου έχει τύχει αξιοσημείωτο περιστατικό όχλησης με θόρυβο, αντιθέτως μερικές φορές μπορεί να μην ακούς "τρίχα να πέφτει κάτω", που λέει ο λόγος και είναι εντυπωσιακό.

Κάποια μεμονωμένα περιστατικά, που δεν αφορούσαν, όμως, "φασαρία", τουλάχιστον όχι αυστηρά (π.χ. κατανάλωση πιτόγυρου σε κλειστή αίθουσα, άκυρος σχολιασμός σκηνών από τύπους που "είδαν φως και μπήκαν", απαίτηση ατόμου που προσήλθε αργά να κάτσει στην designated θέση του, αναγκάζοντας μια ολόκληρη σειρά που δεν φταίει σε τίποτα, να μετακινηθεί, αφού είχε ξεκινήσει το έργο) φυσικά και έχουν λάβει χώρα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ