Αναφορά σχολίου
Έπρεπε να πείτε στο Μπίλ, ότι στη όμορφη Ελλάδα που τόσο ζηλεύει, δουλεύεις 12ωρο για να πάρεις 500-600 ευρώ και λες και ευχαριστώ, γιατί απ'έξω απο τη δουλειά σου βρίσκονται πολλοι-άπειροι, που θα έδιναν τα πάντα για να εξασφαλίσουν τη θέση σου προκειμένου να πάψουν να είναι άνεργοι. Άνθρωποι που εργάζονται και με λιγότερα ακομη, με 300 η 400 και με όση κούραση χρειαστει μόνο και μόνο για να πληρώσουν τη ΔΕΗ τους. Γιά να έχει το παιδι τους ένα απλό ρούχο να φορέσει.

Ότι τα νέα παιδιά έχουν ονειρο ζωής να φύγουν απο την Ελλάδα, που ο νέος φίλος σας θαυμάζει, για μια θέση στον ήλιο. Ότι 45αρηδες και 50αρηδες βρίσκονται ανεργοι από τη μία μέρα στην άλλοι και ταυτόχρονα με τεράστια χρεη στο κράτος, μιάς και έκλεισαν την επιχειρησούλα τους(τους την έκλεισε το κράτος για την ακρίβεια), γιατί από ένα σημείο και μετά ήταν αδύνατον να παλέψουν άλλο στη ρημαγμένη χώρα. Και ότι εδώ στο Ελλάντα, δεν έχεις την πολυτέλεια να μένεις στα προάστεια για να ζουν σε ένα καλύτερο περιβάλλον τα παιδια σου-μένεις όπου θα μπορέσεις να βολευτείς, να χωρέσεις, καταλαμβάνοτας τον ελάχιστο δυνατό χώρο, προκειμένου να αποφύγεις το μεγάλο ενοικιο. Και ότι αν έχεις σπίτι και πάλι θα πληρώνεις ενοικιο, στο κράτος αυτή τη φορά.

Πείτε του αυτά και αν ακόμα δεν κατάλαβε, πείτε του ότι δεν έχει παρά να πεταχτεί μέχρι εδω για να δοκιμάσει. Σε χρόνο μηδέν θα ξεμάθει τα πανακριβα εστιατόρια και θα θα συνηθίσει το σουβλατζιδικο. Και τότε θα δούμε πόσα απίδια βάζει ο σάκκος....

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ