Αναφορά σχολίου
sPik3 οι εγκυμοσύνες και τα παιδιά είναι επιλογή δεν είναι μονόδρομος στη ζωή μιας γυναίκας. Υπάρχουν γυναίκες που δεν θέλουν παιδιά και γουσταρουν να δουλεύουν ως σεφ κι ας περνάνε 12 ώρες δουλεύοντας, γιατί να μην έχουν ίσες ευκαιρίες με τους άντρες.

Επομένως είναι εύκολος σεξισμός. Εξάλλου τα παιδιά δεν είναι μόνο της γυναίκας αλλά και του άντρα. Οκ βιολογικά δεν μπορεί να κυοφορήσει ο άντρας οπότε για τους μήνες που πρέπει να πάρει η γυναίκα για να γεννήσει και να είναι έτοιμη να δουλέψει δεν θα δουλεύει όμως klein (ένας άντρας σεφ μπορεί να πάθει κάποιο ατύχημα και να μην δουλεύει τον ίδιο καιρό). Το μεγάλωμα των παιδιών μπορεί να το κάνει ωραιότατα κι ο πατέρας. Τα παιδιά δεν είναι εύθυνη μόνο της γυναίκας. Αν μια γυναίκα προτιμά να δουλέυει 12 ώρες κι ας έχει παιδιά καλά κάνει.

Το να αποκλείες κάποιον επειδή κάνεις υποθέσεις με βάση το φύλο του είναι σεξισμός. Και το να υποθέτεις οτι η γυναίκα πρέπει να φροντίσει τα παιδιά (άρα έχει λιγότερο χρονο από έναν σεφ πατέρα που το μεγάλωμα των παιδιών το κάνει η γυαναίκα του) είναι πατριαρχικό κατάλοιπο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ