Αναφορά σχολίου
Η #1 με στενοχώρησε. Οι μπηχτές και τα σχόλια για την εμφάνιση είναι μια από τις πιο συνηθισμένες συμπεριφορές χειριστικών ανθρώπων γενικώς και ανδρών ειδικώς. Το ξέρω πως δεν είναι είναι εύκολο αλλά σε τέτοια σχόλια και πράξεις η επίθεση είναι η καλύτερη άμυνα.

Σου λέει ότι δεν είσαι κακάσχημη; Πες του ότι δεν είναι ο Μπραντ Πιτ (ή κανένας κούκλος κολλητός του που ζηλεύει θανάσιμα αν χοντρύνει το πράγμα).

Παίζει το μάτι του όταν είσαστε μαζί έξω; Κάνε ακριβώς το ίδιο και εσύ.

Σε μερικούς αρέσει να τεστάρουν τον άλλο. Δείξε του λοιπόν ότι έχεις επιλογές και ότι αν δεν του αρέσεις, καλύτερα να μαζεύει τα μπογαλάκια του και να μην σου τρώει χρόνο. Αν δεν συνετιστεί, σούταρε τον. Όχι επειδή δεν σε θεωρεί αρκετά όμορφη, αλλά επειδή αυτή η συμπεριφορά είναι χειριστική, ανώριμη και δεν υπάρχει κανένας λόγος να την υποστείς.

Τέλος, θα ήθελα να σου πω το εξής: το πιο όμορφο πρόσωπο, το πιο όμορφο σώμα στον κόσμο είναι αυτού που αγαπάμε. Ούτε πρόκειται κάποιος να παραμείνει κοντά σου από την ομορφιά σου, ούτε να σε αφήσει επειδή δεν είσαι σαν τις αδερφές Χαντίντ. Οπότε κούλαρε.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ