Αναφορά σχολίου
#2 νομίζω ότι δεν κατάλαβες τι σου είπε η παιδοψυχολόγος και έχεις διαστρεβλώσει πάρα πολύ, μια λογική συμβουλή. Δεν νομίζω ότι σου είπε να εξαφανίσεις όλες τις τηλέοράσεις από τον πλανήτη για να μη τις βρει ποτέ το παιδί σου (υπερβολή, αλλά αυτό δεν θα ήθελες να κάνεις?) . Δεν νομίζω να συμφωνεί η παιδοψυχολόγος που παίρνεις το παιδί σου από μια ομάδα με άλλα παιδάκια την ώρα που παίζει και το απομονώνεις σε ένα άλλο δωμάτιο για να μη δει τηλεόραση. Της το έχεις πει αυτό? Της έχεις πει τι κάνεις προκειμένου να μη δει το μικρό σου τηλεόραση? Της έχεις πει ότι το σκέφτεσαι να πας σε σπίτια άλλων ανθρώπων και κινδυνεύεις να γίνεις αντικοινωνική, (και να πάρεις και το μικρό στον λαιμό σου), επειδή έχεις παραφράσει σε βαθμό υπερβολής τη συμβουλή της? Αν δεν της τα έχεις πει όλα αυτά, καλό είναι να το συζητήσεις μαζί της λίγο.
Ρεαλιστικά τώρα, τηλεοράσεις υπάρχουν παντού και το μικρό σου θα δει και θα ξαναδεί. Η απαγόρευση μόνο κακά αποτελέσματα μπορεί να φέρει. Η λύση σου δεν είναι να μην έρχεται το παιδάκι σε επαφή με την TV. Η λύση σου είναι του δώσεις ερεθίσματα και απασχόληση με άλλα ενδιαφέροντα ώστα να μην ενδιαφέρεται για την TV ακόμα κι αν αυτή είναι μπροστά του ανοιχτή. Η υπερβολή που τώρα σε διακατέχει, πρέπει να μετριαστεί γιατί σου δημιουργούνται ανούσια άγχη και χάνεις το μέτρο. Για αυτά τα πράγματα πρέπει να μιλήσεις με την παιδοψυχολόγο.

PS: τα ζουζούνια μπορεί να σου φαίνονται χάλια, αλλά α) δεν είναι και τόσο τελικά, και β) αυτά αρέσουν στα μωρά. Να ξέρεις ότι είναι μια φάση που περνάει. Θα μεγαλώσει σύντομα και δεν θα του αρέσουν πια. Επίσης όταν μεγαλώσει, δεν θα μπορείς να του επιβάλεις το γούστο σου πια. Άρχισε να συμβιβάζεσαι από τώρα με τη σκέψη!!!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ