Αναφορά σχολίου
Καραβαν' ο καπιταλισμος είναι διαφορετικος π.χ απο τον Φεουδαρχισμο, το ότι μπορει να εχουν καποια κοινα σημεια σημαινει ότι δεν υπάρχει παρθενογεννεση όχι ότι ο καπιταλισμος ως συστημα είναι πιο παλιο απο την βιομηχανικη επανασταση, με αυτην την λογικη τοτε όλα αναγωνται απο το συστημα του τροφοσυλλεκτη, οπου συλλεγε παραπανω απο όσα χρειαζοταν για να εχει και την επομενη και μαλιστα επινοουσε καλυτερους και πιο αποτελεσματικους τροπους για την συλλογη αυτη, δεν το λεμε όμως "καπιταλισμο". Καπιταλισμος διχως την συγχρονη εννοια της υπεραξιας δεν νοήται.

Κουνιαδα εργαψες ότι: Ως γνωστόν το κορόιδο είναι το συστατικό κύτταρο,η πρώτη ύλη για τις μηχανές του καπιταλισμού και καλά κάνει. Πηγή: www.lifo.gr

Σου εγραψα ότι αυτο που αποκαλεις "κορόιδο" υπάρχει σε όλα τα οικονομικα συστηματα, μαλλον δεν σου αρεσε η απομυθωποιηση του δαιμονικου "καπιταλισμου". Δεν εχει υπάρξει ποτε κανενα οικονομικο μοντελο που να μην εχει ως πυρηνα το "κοροιδο", κανενα, τελος. Ακομα και οι αναρχικοι χωρις τα "κοροιδα" στις πετρελαιοπηγες δεν θα είχαν τι να πεταξουν.

Λυπαμαι αλλα η μοιρα του εργαζόμενου σε κανενα συστηματα δεν θα είναι αυτο που ονειρευεστε και ποτε δεν θα γίνει..ακομα και με τον αυτοματοποιισμο.

Αναφορικα με το τσιτατο: μπορει να ισχυει και ότι αυτος ο καποιος είναι αλλαζονας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ