Αναφορά σχολίου
Ξέρεις γιατί προτείνουν τα νερόβραστα;
Η απλούστατη εξήγηση γιατί οι περισσότεροι διαιτολόγοι συστήνουν τα νερόβραστα όπως λες είναι γιατί με μια τέτοια διατροφή "σοκ" ο μέσος άνθρωπος έχει ένα άμεσο αποτέλεσμα απώλειας υγρών από τον οργανισμό μετρήσιμο στην ζυγαριά του.
Επομένως success story: του διατροφολόγου κι όχι του πελάτη εν προκειμένω που όπως ξεφούσκωσε έτσι και θα ξαναφουσκώσει.

Eδώ ο (διατροφολόγος; really;) H.Σ@κκ_ς είχε κάνει ολόκληρη καριέρα αποτρέποντας από το γάλα στον καφέ τους διάσημους πελάτες του γιατί -λέει- γίνεται δύσπεπτη η πρωτεϊνη του γάλακτος (καζεΐνη) και παχαίνεις. Δηλαδή από πού να το πιάσεις και πού να το χτυπήσεις αυτό το σαθρότατο ψευδοεπιστημονικό επιχείρημα!
Η άλλη διάσημη διαιτολόγος των σταρς που δυστυχώς πέθανε πρότεινε ματζούνια σε ανρθώπους σαν την Μπάρμπα και δεν είχε καν πτυχίο.
Κι ένας άλλος διάσημος "νηστειολόγος" πρότεινε "ξηρασία" (ούτε νερό σχεδόν για βδομάδες!) σε φίλη η οποία έχασε καμμιά 30αριά κιλά σε ενάμιση μήνα κοντεύοντας να πεθάνει και φυσικά τα ξαναπήρε άμεσα μόλις άρχισε να τρώει. Εκεί πάλι είχαμε βάση "σε Ιπποκρατική μέθοδο" (αυτή η μάστιγα της ελληνολαγνείας)

Όλα για τα φράγκα γίνονται λοιπόν. Μετρημένοι είναι οι πραγματικά σοβαροί. Όπως και σε κάθε επάγγελμα άλλωστε. Απλά όταν παίζεις με τον πόνο του άλλου είναι κάπως πιο κυνικά τα πράγματα...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ