Αναφορά σχολίου
Προφανώς περπατώντας στην Πατησίων στο ύψος της Γαλατσίου δεν είδες ούτε τις νεαρές εξ Αφρικής εκδιδόμενες ούτε τους νταβάδες αυτών.

Προφανώς περπατώντας στην Αγησιλάου δεν σε έχει κυνηγήσει ποτέ ζάκι μέχρι να χωθείς σε ένα ΙΚΑ (ΕΦΚΑ το λένε τώρα) να γλιτώσεις (μου έχει τύχει στις 10:30 το πρωί).

Προφανώς περπατώντας με μια γυναίκα δίπλα σου δεν έχεις περάσει ποτέ από την Σοφοκλέους κάτω από την Αθηνάς να κόβεις τον αέρα με το μαχαίρι.

Προφανώς δεν ξέρεις ότι το ΤΑ Πατησίων έχει πάνω από 1500 'παρών' τον μήνα (σ.σ. παρών, η διαδικασία του αποφυλακισθέντος με περιοριστικούς όρους που πρέπει να εμφανίζεται στο ΤΑ του τόπου κατοικίας του και να δίνει παρών), πράγμα που σημαίνει ότι από Κυψέλη μέχρι Γαλάτσι μένουν τουλάχιστον 1500 πρώην κατάδικοι.

Προφανώς δεν ξέρεις ότι τα Πατήσια είναι πρώτα σε κλοπές αυτοκινήτων στην Ελλάδα.

Προφανώς δεν έχεις μιλήσει ποτέ με κάτοικο του Κολωνού, των Πατησίων, της Κυψέλης, της πλατείας Βικτωρίας, του Αγίου Παύλου, της Αττικής, των Εξαρχείων που να μην είναι φοιτητής ή μέλος ΜΚΟ.

Να έχει πχ οικογένεια και να τον νοιάζει σε τι σχολείο θα πάει το παιδί του και πως θα γυρίσει από τα αγγλικά μετά τις 8 το βράδυ χειμώνα.

Εγώ να σου πω, ως κάτοικος κέντρου, ότι ξέρω πολύ λίγες πολυκατοικίες στην γειτονιά μου που να μην έχει διαρρηχθεί έστω ένα διαμέρισμα. Κι είμαστε σε "καλό" σημείο, ήσυχο.

Να το πούμε αλλιώς:
Θεωρείς ότι το 69% (περισσότεροι από δύο στους τρεις) είναι θύματα παραπληροφόρησης και ότι αδίκως ανησυχούν;

Ωραία στον Τζίτζικα και Μέρμηγκα αλλά Πατήσια είναι και στις Τρεις Γέφυρες. Ωραίο το Αλλοτινό αλλά στην Κυψέλη μένουν όλοι οι παραβατικοί της Αθήνας.

Το που ληστέψαν εσένα είναι περιπτωσιολογία. Εδώ μιλάμε για εκγαθιδρυμένο αίσθημα φόβου στην πλειοψηφία των κατοίκων. Κάτι θα ξέρουν...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ