Αναφορά σχολίου
Ναι τις μαυρούλες τις έχω δει. Και λοιπόν; Είναι εκδιδόμενες που κάνουν πιάτσα...και στην παραλιακή ζώνη υπάρχουν εκδιδόμενες.

Όσο για τους κάτοικους...αυτοί που φοβούνται είναι τίποτα ηλικιωμένοι που θεωρούν κακοποιό στοιχείο όποιον δεν είναι Έλληνας.

Το να στην πέσει πρεζάκι είναι συνηθισμένο φαινόμανο, δεν είναι τίπτοα εξτρίμ. Απλά τους αγνοείς...το να σε κυνηγήσουν δεν παίζει, γιατί αυτοί μέχρι να σηκώσουν το ένα πόδι, εσύ θα έχεις φύγει 100 μέτρα μακριά ήδη.

Και ναι έχω κυκλοφορήσει και στην Κυψέλη, και στο Γαλάτσι (και στο Παλαιό Ψυχικό παρεπιμπτόντως) τη νύχτα. Είδα αρκετούς μαύρους να την αράζουν στην πλατεία Κυψέλης και στον πεζόδρομο της Φωκίωνος, και ήταν ανοικτά και μερικά σουβλατζίδικα. Στο Γαλάτσι υπάρχει κλούβα στην Αγίας Γλυκερίας.

Με λίγα λόγια άμα φοβάσαι τα Πατήσια, την Κυψέλη, το Γαλάτσι και γενικά περιοχές που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της Αθήνας...πήγαινε μια βόλτα στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου ή στα Εξαμίλια Κορινθίας. Και όχι απαραίτητα νύχτα, αλλά και μέρα ακόμα, και πες μου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ