Αναφορά σχολίου
Μπράβο νέε μου απέδειξες ότι υπάρχουν χειρότερες περιοχές. Να προσθέσω κομμάτια των Λιοσίων, του Ζεφυρίου κτλ κτλ.

Αυτό σημαίνει ότι λιγότερη παραβατικότητα από περιοχές που είναι κόλαση = no problem; Ότι αν δεν υπάρχουν πτώματα στο δρόμο είναι φιλικό περιβάλλον; Ακούς τι λες;

Ειρήσθω εν παρόδω η κλούβα στην Αγ. Γλυκερίας φυλάει τον πρώτο αριστερό πρωθυπουργό, όχι εμένα. Γιατί εγώ όταν χρειάστηκε να πάρω τηλέφωνο την αστυνομία δεν ήρθαν από την κλούβα, ούτε από το αρμόδιο ΑΤ, το οποίο δεν είχε κόσμο.

Στου Ζωγράφου κάποτε όταν χρειάστηκα αστυνομικό να έρθει σε σπίτι ήρθε ο φρουρός (που πήγα και τον πήρα με τα πόδια διότι δεν υπήρχε διαθέσιμο περιπολικό) και φρουρός του άδειου ΑΤ έγινε ο ΑΞΥΠ. Τα ΑΤ είναι άδεια και από προσωπικό και από ουσιαστικές αρμοδιότητες.

Στα Πατήσια και στην Κυψέλη λογικό είναι να φοβούνται κάτι γέροι αφού όλοι οι νέοι έχουν μετακομίσει από Γέρακα μέχρι Βάρη. Οπουδήποτε αλλού εκτός από το κέντρο.

Και το κέντρο είναι έτσι λόγω δύο -βασικά- αιτιών. Πρώτον της σκανδαλώδους απραξίας και αδιαφορίας της πολιτείας επί δεκαετίες, που έκανε όλο το κέντρι της Αθήνας ένα τεράστιο hot spot, και δεύτερον από κάτι αριστεροχάχες που δεν έχουν σκοπό ούτε να δουλέψουν νόμιμα και σοβαρά ποτέ τους ούτε να κάνουν οικογένεια.
Το ενδιαφέρον τους είναι το εδώ και τώρα και όχι το μέλλον. Όσο πουλάνε μπύρες τα περίπτερα όλα καλά.

Σε ρωτώ ευθέως και θέλω απάντηση:
Εσύ αν και όταν κάνεις οικογένεια θα σου άρεσε το παιδί σου να κυκλοφορεί ανάμεσα σε εκδιδόμενες γυναίκες (που μακάρι να είναι καλά στην υγεία τους και να δουλεύουν με τη θέλησή τους και μόνο αλλά ΝΟΜΙΜΑ), νταβατζήδες, να έχουν διαρρηχθεί σχεδόν όλα τα τριγύρω σπίτια σας και να έρχονται κάτι χαλαροί βορείων προαστίων που βγάλαν γκόμενα Γαλατσιώτισσα και θεωρούν, ως άλλοι Τζανακόπουλοι, ότι τα ζήσαν όλα και να σου λένε "γιατί ρε μεγάλε, cool, καλή φάση..."

Τα Πατήσια και την Κυψέλη αγαπητέ μου τα ξέρω καλύτερα από όλους τους κατά καιρούς δημάρχους της Αθήνας. Καλύτερα από όλες τις ΜΚΟ. Το κέντρο της Αθήνας είναι τόπος διαμονής, καταγωγής, εργασίας, έρευνας και χόμπυ.

Και όχι αδερφέ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΝΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΠΡΕΖΑΚΙΑ!! Να το κοιτάξεις αν το έχεις συνηθίσει!!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ