Αναφορά σχολίου
Πρώτα απ'όλα δε θέλω ούτε οικογένεια, ούτε παιδιά. Αλλά και να ήθελα, θα προτιμούσα να κυκλοφοράει ανάμεσα σε εκδιδόμενες και πρεζόνια, παρά να κάνει παρέα με μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης που λέγεται ΧΑ.

Όσο για τους μπάτσους, και μόνο που κάθε φορά διαβάζω να αναφέρουν τον δήμο Αχαρνών ως "Δυτική Αττική", καταλαβαίνεις με τι έχουμε να κάνουμε. Ας μάθουν πρώτα ότι ο δήμος Αχαρνών είναι Ανατολική Αττική, και μετά να κοιτάξουν τα περί εγκληματικότητας. Αυτό πάει και για τον άλλο που ανέφερε και το Μενίδι (δηλαδή το κέντρο του δήμου Αχαρνών) στα Δυτικά. Που και Δυτική Αττική να ήταν, πάλι δεν είναι και τόσο επικίνδυνη περιοχή όσο περιγράφεται, πλην μερικών γειτονιών που είναι όντως γκέτο. Το πιο επικίνδυνο στο Μενίδι είναι βασικά οι ίδιοι μπάτσοι, που αν σε πιάσουν να κυκλοφορείς μόνος σου μετά τις 10-11 (κυρίως στη περιοχή στην Δημοκρατίας κοντά στο MyMarket) 90% θα στην πέσουν, και θα σε ψάξουν για ναρκωτικά. Και έπειτα όποιος είναι Ρομά δεν είναι απαραίτητα εγκληματίας. Έτσι και αλλιώς υπάρχει λόγος που οι Ρομά κάνουν τέτοιες πράξεις. Έχεις δει σε τι αχούρια μένουν; Οι φυλακές μοιάζουν 5αστερα ξενοδοχεία μπροστά στις κατοικίες τους...οπότε σου λένε στη φυλακή οι συνθήκες είνα καλύτερες.

Τώρα για διαρρήξεις, αυτά γίνονται στις ακριβές περιοχές. Δε θα κάνει διάρρηξη ο άλλος στο Πέραμα ή στα Λιόσια. Στη Φιλοθέη ή στο Ψυχικό θα πάει.

Τέλος, εγώ τη νύχτα έχω κυκλοφορήσει και σε περιοχές όπως Βούλα και Βουλιαγμένη ώρες τύπου 2-4 τη νύχτα. Που στην ουσία είναι πιο επικίνδυνες, γιατί άμα σε πιάσει μπάτσος να γυροφέρνεις εκεί, δε θα τη βγάλεις καθαρή αν δεν είσαι κάτοικος της περιοχής.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ