Αναφορά σχολίου
(α) Δεν υπάρχει πατριαρχική κοινωνία. Αυτό είναι ένα ψέμα του τοξικού φεμινισμού έτσι όπως αυτός τοποθετήθηκε πολιτικά από το '60 και μετά.

Το γεγονός ότι το ψέμα επαναλαμβάνεται συχνά αναπαντητο διότι όποιος τολμήσει να το πει ψέμα βγαίνει φασίστας, φαλλοκρατικο γουρουνι κτλ κτλ δεν σημαίνει ότι είναι αλήθεια. Είναι ένα ψέμα δίχως αντίλογο.

Δεν είναι τυχαίο που κανείς και ποτέ δεν δίνει ορισμό της "πατριαρχίας". Βολεύει να είναι μην ορισμένη. Απλώνει σαν έννοια και καλύπτει όλα τα ψυχολογικα.γραφουσών και γραφόντων.

(β) Δεν υπάρχουν "αδικίες της πατριαρχικής κοινωνίας". Υπάρχει μια δυσκολη ζωη. Ευχάριστη αλλά δύσκολη.

(γ) Ο τοξικός φεμινισμός αρχίζει και θυμίζει όλο και περισσότερο 1984... Η Νέα Γλώσσα. Η αστυνομία της σκέψης... Όλα είναι εδώ... Η αλλαγή του παρελθόντος και η επανίδρυση της ιστορίας.
Ο πόλεμος είναι ειρήνη.
Η άγνοια είναι δύναμη.

(δ) Αν ζούμε σε μια πατριαρχική κοινωνία και λέγονται τέτοιες ασυναρτησίες, φαντάσου τι έχει να γίνει αν ζήσουμε σε μητριαρχική κοινωνία.

Λέρο, Γυάρο και Μακρόνησο μας βλέπω...

(ε) Αυτό που πραγματικά ζηλεύω στον τοξικό φεμινισμό είναι το θράσος του. Ξεκινάει κάνοντας 10 παράλογες παραδοχές. Μοιραία αγωνίζεσαι να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.

Όποτε από τις 10 παραδοχές όλο και κάτι μένει...

Τέρμα το δούλεμα όμως.

ΥΓ Το σύμπαν του Κυνόδοντα είναι εδώ...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ