Αναφορά σχολίου
"Παράλληλα, πρέπει να δώσουμε ένα τέλος στο παραμύθι ότι για όλα φταίνε οι ξένοι. Εμείς είμαστε το πρόβλημα. Θυμηθείτε ότι εμείς σκοτώσαμε τον Καποδίστρια."

Η πεμπτουσία.

Η σφαίρα του θανάτου στην πρόοδο, με ηγέτη ένα φωτισμένο μυαλό και μια ακομπλεξάριστη ανοιχτή ματιά στον τότε κόσμο.

..............................................................................................................................

Και βέβαια, 184 χρόνια μετά την δολοφονία του Καποδίστρια, εκλέγουμε κυβέρνηση με κεντρικό σύνθημα της σύγχρονης ηγεσίας να "εκδικηθούμε" και να διώξουμε τους ξένους δανειστές που ΑΥΤΟΙ μας οδήγησαν στα μνημόνια.

ΑΚΟΜΗ ΕΚΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ !

Γιατί είμαστε ένας λαός καθυστερημένων που μας έκαναν οι ξένοι ό, τι ήθελαν και μεις απλά που κάποια στιγμή ξελαμπικάρουμε, βγάζουμε το άχτι μας λέγοντάς τους "όταν εμείς είχαμε τον Περικλή, εσείς είσαστε πίθηκοι" και άλλα τέτοια που δείχνουν την ανωτερότητά μας.

Και τελικά η κυβέρνηση που εκλέξαμε με την αποστολή να "go home η Madame Merkel", όχι μόνο δεν την έδιωξε, αλλά την ηράσθη περιπαθώς και υπέγραψε ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ !

Αυτή την κυβέρνηση δε, την ΞΑΝΑΕΚΛΕΞΑΜΕ τον Σεπτέμβριο του 2015, γιατί εμείς είμαστε βέροι Έλληνες που δεν μας κάνουν οι ξένοι ό, τι θέλουν και τους δείχνουμε εμείς, ότι εκτός από καθυστερημένοι είμαστε και ΕΜΜΟΝΙΚΟΙ εμείς.

Εμείς, εμείς ! Όχι παίζουμε, πίθηκοι !

Και για την Μάνδρα και για το Μάτι δεν φταίμε εμείς, ΟΙ ΞΕΝΟΙ μπαζώσανε τα ρέματα και ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ Ή ΤΟΥΡΚΙΚΑ χέρια κτίσανε τα αυθαίρετα, σε μια στιγμή που πήραμε έναν υπνάκο.

Μόλις ξυπνήσαμε όμως, ΑΜΕΣΩΣ αντιληφθήκαμε ότι πρόκειται για ΑΣΣΥΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ ! ΑΜΕΣΩΣ ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΪΝΙΑ ΕΜΕΙΣ, ΤΙ ΝΟΜΙΣΑΤΕ, ΠΙΘΗΚΟΙ !

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΕΤΕ !

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ