Αναφορά σχολίου
Η κόντρα Ακρίτα-Σεφερλή δεν είναι τίποτα άλλο παρά η ζωντανή απόδειξη ότι η αριστερά θεωρεί τσιφλίκι της τις τέχνες.

Θυμάμαι πολύ καλά τα αστεία του Χάρρυ Κλυνν, του Ψάλτη, του Τζιμάκου, το χιούμορ της Μαλβίνας κτλ. Όλα ήταν βέβηλα και ενίοτε αμφιβόλου αισθητικής. Απλά επειδή ήταν στην εποχή της αριστερής παντοκρατορίας ήταν ΟΚ.

Το ίδιο αστείο του Χάρρυ Κλυνν δεν δικαιούται να το εκστομίσει ο Σεφερλής. Εξάλλου ο ένας εξαργύρωσε τις δάφνες του λέγοντας στον Γλέζο "σκάσε".

Αν πρέπει να μπούμε στην ουσία του άρθρου να πούμε ότι δεν γελάμε πλέον. Όσοι χαχανίζουν με τον Σεφερλή θα χαχανίζαν με σχεδόν ότιδήποτε έχει μέσα σεξουαλικά υπονοούμενα. Συνταγή γνωστή από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Η ένδεια που υπάρχει σε όλους τους τομείς του πνεύματος υπάρχει και στην επιθεώρηση. Αν δεν υπήρχε ένδεια πνεύματος σε όλους τους τομείς δεν θα είχαμε τον πρωθυπουργό που έχουμε ή τον ΥπΕθΑ που έχουμε.

Τις προάλλες σε ένα αφιέρωμα στο κανάλι της Βουλής άκουγα τον Παναγιώτη τον Κανελλόπουλο να μιλάει για τον Σεφέρη. Σήμερα βγαίνουν οι drag θεότητες και εμπαίζουν τον Σεφέρη ως νεο-παγανιστή και τοξικά ελληνικό. Σεφέρης - Σεφερλής ένα λάμδα δρόμος...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ