Αναφορά σχολίου
Πρωτοφασίζουσα χροιά έχουν προσδώσει στην εποχή μας όσοι αντιμετωπίζουν την άλλη άποψη πατερναλιστικά και συγκαταβατικά προσπαθώντας να απαξιώσουν τον συνομιλητή και όχι τα λεγόμενά του.

Πχ κάτι αφυψηλού αριστερότροπα σχόλια που μέσα στην ακαδημαϊκή τους αυτάρεσκη αχλή κλείνουν το μάτι στο μπάχαλο χρησιμοποιώντας ίδιες, μα ίδιες, λέξεις με τις προκηρύξεις βομβοθετών.

Ξέρετε δεν είναι μόνο οι drag και οι trans θύματα. Είναι και κάτι ανόητοι που έχουν την χλεύη όλων των avant gard klein mein και παράλληλα τους πληρώνουν, διά της φορολογίας, για να κάνουν πολύ χρήσιμα διδακτορικά όπως Ελληνικός Ερωτικός Κινηματογράφος και Έμφυλη Ιδεολογία αποδομώντας πρώτα και πάνω από όλα τη λογική.

ΥΓ Ας ξεχωρίσουμε τον καυστικό -και θεμιτότατο- χαβαλέ της Άννας Γούλας, του Μπατμανίδη και του Πιλαλί από το όριο της βίας. Της βίας που υπόσχεται γκαζάκια, και το έχει κάνει πραγματικότητα δηλαδή (πχ βλ. ΣΚΑΙ σήμερα) σε αυτούς με τους οποίους διαφωνεί πολιτικά.

Όταν κόψουμε τον ομφάλιο λώρο της ελληνικής αριστεράς με τη βία τότε ίσως, ίσως, μπορέσουμε να μιλήσουμε με ειλικρίνεια.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ