Αναφορά σχολίου
Θυμάμαι πριν 7.000 χρόνια που ήμουν μικρός, η μητέρα μου έκανε μια συνταγή με μπύρα.Τα ταψιά τα έψηνε σε διαφορετικούς χρόνους, τα πολύ ψημένα που δεν τραβούσαν σιρόπι για τον μπαμπά μου που τα άφηνε να σιροπιαστούν όλο το βράδυ, τα μέτρια ψημένα που γίνονταν τραγανά έξω και μαλακά μέσα και τα λίγο ψημένα που γίνονταν πολύ μαλακά και παπαριασμένα από το σιρόπι για μένα και τον αδερφό μου.Eπίσης δεν έβαζε μόνο ελαιόλαδο γιατί το λάδι από το χωριό ήταν πολύ έντονο,έβαζε και καλαμποκέλαιο.Εδώ στην ξενιτιά την μαύρη όπου το ελαιόλαδο είναι πιο ακριβό και από το πετρέλαιο, μια χρονιά που δεν ήρθαμε στην Ελλάδα τα φτιάξαμε με canola oil υπό τις οδηγίες της μάνας μου μέσω skype και έγιναν ωραία.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ