Αναφορά σχολίου
Εγώ μαζί σας. Σε όλα. Χωρίς κανένα ναιμεναλλά.

Ξεχνάτε όμως να αναφέρετε ένα πράγμα, το πιο σημαντικό:
Οτι η ελευθερία και τα δικαιώματα δεν χαρίζονται, κατακτιώνται.

Πόσες γυναίκες βλέπετε γύρω σας πρόθυμες να αγωνιστούν για τα δικαιώματα τους; Πόσες γυναίκες βλέπετε έτοιμες να αρνηθούν τα πιο απλά, απλούστατα πραγματάκια; Π.χ. τα ηλίθια προστάγματα της μόδας που σας έχουν μετατρέψει σχεδόν όλες σε κλώνους με στολές.

Οταν δεν θέλετε να αντισταθείτε ούτε στις πιο απύθμενες βλακείες του λαιφσταιλ και της μόδας, πως θα αγωνιστείτε για ισότητα, αναγνώριση, ριζικές αλλαγές κοινωνικών δομών; Με τα δωδεκάποντα και τα στριγκ; Με δαύτα ποτέ καμία επανάσταση δεν έγινε.

Μη μου δικαιολογηθείτε ότι "μας εμποδίζουν οι άντρες". Γιατί αν περιμένετε από τους άντρες το πότε θα σας επιτρέψουν να επαναστατήσετε, θα περιμένετε για πολύ ακόμα.

Και - παρακαλώ - μην μου αναφέρετε το metoo σαν κίνημα απελεθέρωσης γυναικών. Εγώ το θεωρώ κατευθυνόμενη (από άντρες) και χρηματοδοτούμενη (από άντρες) πολιτική προπαγάνδα.
Το θεωρείτε σύμπτωση οτι το metoo είναι ανύπαρκτο έξω από τις ΗΠΑ; Αν όντως έκφραζε τα συμφέροντα των γυναικών, δεν θα το είχαμε και στην Ελλάδα;

Αν εσάς σας αρκεί το metoo, αν νομίζετε ότι αυτό το πράγμα θα βοηθήσει τις γυναίκες καθ' οιονδήποτε τρόπο, δεν έχω να προσθέσω τίποτα. Σας εύχομαι μόνο καλή τύχη.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ