Αναφορά σχολίου
Συμφωνώ με το άρθρο σας.
Και κάτι που θέλω να πω είναι ότι ακόμα και το θέμα που προκλήθηκε με τη δήλωση της νεαρής κοπέλας στην εκπομπή του Αρναούτογλου περί ανδρών και χαστουκιών, πολλοί έπεσαν να κατηγορήσουν και να βρίσουν άσχημα την κοπέλα ενώ το γεγονός ότι έχει τέτοια άποψη δείχνει πόσο έχει αποδεχτεί την πατριαρχική κοινωνία, πόσο δεύτερο δέρμα της έχει γίνει και είναι πραγματικά κρίμα.
Ακόμα και γυναίκες σύγχρονες, μοντέρνες, της εποχής, μπορεί να είναι μοντέρνες στην όψη, το στυλ και το lifestyle αλλά δυστυχώς αδυνατούν να υποστηρίξουν την ελευθερία τους κάποιες φορές και πιστεύουν πως αξίζουν σκηνές ζηλοτυπίας και διάφορες τέτοιες συμπεριφορές από τους συντρόφους τους ενώ δεν είναι καθόλου έτσι. Ζήλια και άσχημες συμπεριφορές δεν πρέπει να γίνονται αποδεκτές, πρέπει να απορρίπτονται κατευθείαν.
Η κοπέλα που έκανε τη δήλωση στην εκπομπή του Αρναούτογλου δυστυχώς πιστεύει πως αξίζει άσχημη συμπεριφορά, την έχουν κάνει να αποδεχτεί την πατριαρχία γι' αυτό έκανε και γενίκευση για όλες τις γυναίκες πιστεύοντας πως έτσι θα παρέχει κάποια κάλυψη προς τις άσχημες, απαίσιες ανδρικές συμπεριφορές που μόνο καταδικαστέες και απορριπτέες πρέπει να είναι.
Εξαιρετικό άρθρο, τα συγχαρητήριά μου και πάλι και καλές γιορτές.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ