Αναφορά σχολίου
@βλαχάκι (το)
Που σε πατρονάρισα καλέ μου άνθρωπε; Που προσπάθησα έστω να σε πατρονάρω;

Έχω γράψει ήδη 3 σχόλια και όλα λένε το ίδιο πράγμα:
ΞΕΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ και απαιτείστε τα δικαιώματα σας.
Αν αυτό το θεωρείς πατρονάρισμα, πάω πάσο.

Με πιάνει μάυρη απελπισία όσο δεν κάνετε τίποτα για να αλλάξουν οι συνθήκες εναντίον σας.
Θα το έκανα εγώ για πάρτη σας, αλλά απαγορεύεται λόγω του φύλου μου - και σωστά.

Φορέστε ότι θέλετε. Κλωτσήστε όποιον και όσο θέλετε (ακόμα και εμένα, αν το κρίνετε σκόπιμο). Με μπότες, με 12ποντα, με τσαρούχια ή με βατραχοπέδιλα.
Αλλά ΞΕΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ. Κάντε κάτι. Οτι κρίνετε εσείς σαν υπέρ σας (δεν πατρονάρω).

Οσο περνάτε τις ώρες σας μπροστά σε έναν καθρέφτη και όσο ασχολιόσαστε με το πόσες δαντέλες θα έχει το νυφικό σας (ή το βρακί σας), πότε θα ρίξετε τις απαραίτητες κλωτσιές;

Το να θέλεις να με κλωτσήσεις, δεν αρκεί. Έχεις μπροστά σου (και πάνω σου, να σε καταπλακώνουν) σεξιστικούς θεσμούς αιώνων. Αυτοί δεν θα φύγουν από μόνοι τους, επειδή εσύ νευρίασες, θέλεις να τους κλωτσήσεις και πάτησες μερικά λάικ στα σόσιαλ.

Τα Θέλω μας οφείλουμε κάποτε να τα κάνουμε και πράξη ξέρεις, αλλιώς είναι εντελώς άχρηστα.

Θέλεις πραγματικά να γκρεμίσεις τον σεξισμό; Αν ναι, ΠΩΣ σκοπεύεις να το καταφέρεις; Με το να επιλέξεις το κατάλληλο σορτσάκι για τις μπότες σου;

Σίγουρα δεν θα φύγει ο σεξισμός από την κοινωνία μας, με το να ισιώνεις εσύ επί ώρες το αιλαινερ και το μαλλί μπροστά στον καθρέφτη. Trust me.
Δικαίωμα σου βέβαια να χτενίζεσαι όσο θέλεις. Αλλά αν περιμένεις έτσι να γκρεμίσεις τον σεξισμό, την έκατσες την βάρκα. Απλή γνώμη είναι αυτό, όχι πατρονάρισμα.

Εξήγησα ήδη πιο πάνω: Ξέρουμε πως περνάτε τον χρόνο σας, μετρώντας τα δημοσιεύματα όλων των ΜΜΕ για το κάθε θέμα. Τα ΜΜΕ ξέρουν πολύ καλά το κοινό τους, αλλιώς χάνουν γρήγορα το πρώτο Μ.

Αντί λοιπόν να μου κατεβάζεις μουτράκια για το ότι δήθεν σε πατρονάρω - που δεν ισχύει, βρες καλύτερα πόσα άρθρα ασχολούνται με την κατάκτηση των δικαιωμάτων σας. Μαζί με προτάσεις λύσεων, όχι σκέτα κλαψ λυγμ.

Για κάθε άρθρο που θα βρίσκεις εσύ με θέμα τα δικαιώματα σας, θα σου βρίσκω 10 εγώ με θέμα το νυφικό σας, τα παπούτσια σας και το κονσήλερ σας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ