Αναφορά σχολίου
μου αρεσει οτι διαφωνεις στο πολιτικο θεμα, συμφωνοντας ομως μαζι μου Scotland for Holiday. Τεσπα πηγαινε βρες τον θεοδοσιο γιατι και πως εγινε τοσο πιστος χριστιανος και γιατι οι "παπαδες" (στη πραγματικοτητα μεγαλο μερος του πληθυσμου της αυτοκρατοριας και οι κρατικες δομες) ειχαν την καλυψη να κανουν οτι εκαναν.

θα σχολιασω ομως το
"δεν θα σχολιασω αυτο που λες οτι η χριστιανικη θρησκεια ηταν πιο ορθολογικη απο την προτερη "γεματη δεισιδαιμονιες και μαγειες" θρησκεια. Προσωπικες αποψεις Πηγή: www.lifo.gr"

Μερικα γεγονοτα, παρακολουθησε τι ηταν οι καταδεσμοι (αυτο ιδιως θυμιζει διηγημα του Λαβκραφτ), τι ηταν οι αιματηρες θυσιες, κλπ κλπ και γενικα οτι η μαγεια οι επικλησεις στους νεκρους στα φαντασματα, τις θυσιες πριν απο την μαχη με το διαβασμα των κοκαλων κλπ κλπ ηταν καθημερινο στοιχειο της αρχαιας λατρειας. Οχι κεκαλυμενα οπως ο χριστιανισμος - αλλα πρωτογονα. Το οτι ο χριστιανισμος ηταν ενα βημα προς τον εξορθολογισμο του κοσμου δεν το λεω εγω, το λεει καιη απομαγευση του κοσμου του Gauchet.

Ως συνήθως ο Γράφων τα γραφει εξαιρετικά, φοβου τους φανατικους και τους πολιτικα ορθους γιατι αυτοι θα κυριαρχησουν στο κοσμο - και τοτε αλιμονο στους υπολοιπους.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ