Αναφορά σχολίου
Δεν μου αρέσει το κλείσιμο δια της βίας ενός ΜΜΕ, ακόμα και όταν πρόκειται για κάτι πολύ χειρότερο και από ένα βόθρο (στο κάτω κάτω, ο βόθρος, παρόλη τη δυσοσμία του, μας απαλλάσσει από τα περιττώματα, ενώ το Μακελειό τα δημιουργεί και τα πολλαπλασιάζει). Το κλείσιμο ενός ΜΜΕ είναι μια κακή αρχή και πάντα βάζει ιδέες στους εξουσιαστές.

Προτιμάω την άποψη του Θοδωρή:
"Να το αναγκάσουμε να κλείσει, ακριβέστερα, απαξιώνοντάς το κυκλοφοριακά, διαφημιστικά, δημοσιογραφικά κι εφαρμόζοντας αυστηρά την ισχύουσα νομοθεσία κάθε που «παρεκτρέπεται». "

Στο εξωτερικό, οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών οργανώνουν την αποστολή δεκάδων/εκατοντάδων χιλιάδων οργισμένων μέιλ στους διαφημιζόμενους σε παρόμοια ΜΜΕ απαιτώντας να σταματήσουν την διαφήμιση των προϊόντων τους σε παρόμοια μέσα.

Ας το δοκιμάσουμε κι εδώ: θα είναι μια καλή ευκαιρία να μετρηθούμε όλοι όσοι αηδιάζουμε με αυτά τα τοξικά (και απολύτως μη ανακυκλώσιμα) σκουπίδια.
Και φυσικά, αυτοδικαίως και αυτομάτως, χυλόπιτα ή εξοβελισμό σε επίπεδο "απλού γνωστού" σε κάθε αναγνώστη/στρια αυτού του ρυπαρογραφήματος και σε κάθε άτομο που αναπαράγει ηλεκτρονικά τα ξεράσματά του.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ